Микола Тищенко очолив Закарпатський осередок партії «Слуга Народу»

24 Березня 2021, 12:40
7284 Джерело: Слуга Народу

Народний депутат Микола Тищенко обраний головою Закарпатської обласної організації партії «Слуга Народу».

Таке рішення було ухвалено на конференції Закарпатської обласної організації. На цій посаді він замінив народного депутата Ігоря Кривошеєва, - повідомляють у пресслужбі партії «Слуга Народу».

За інформацією Район.Мукачево, Ігор Кривошеєв планує зосередитись на парламентській роботі та Політичній раді ПП «Слуга Народу».

Микола Тищенко написав відповідну заяву та склав повноваження очільника Київської міської організації партії «Слуга Народу». Тимчасовою очільницею організації призначили народну депутатку від «Слуги Народу» Лесю Забуранну.

Народні депутати, разом із представниками Закарпатської області, «засвітились» на З'їзді партії.

Микола Тищенко раніше зізнався журналістам, що  Закарпаття є одним зі складних українських регіонів. Однак своїм основним завданням у регіоні він назвав збільшення кількості робочих місць, заробітної плати та віру, що Україна стане «сильною і красивою державою».

«Це регіон, де мінімум п'ять разів змінювалася влада, а люди залишалися й цінували головні людські правила: любов, добро і працю», – зауважив він.

Разом з тим, він зазначив, що працюватиме там, де Президент України бачитиме його в ролі координатора. Якщо це буде Закарпаття, він працюватиме там.

«Зараз не час пити каву на Закарпатті, зараз час закатувати рукава і працювати», - сказав парламентар  у відповідь на запитання журналіста Pavlovsky News про своє ймовірне призначення головою партійного осередку «Слуги народу» в Закарпатській області ще 13 березня 2021 року.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024