Хто із Закарпаття «засвітився» на з'їзді партії «Слуга Народу» і що заявив Президент

13 Березня 2021, 14:17
1491

Президент Володимир Зеленський заявив, що партія «Слуга Народу» поступово очищується від випадкових людей і починає новий період у своїй діяльності. 

Про це він сказав 13 березня 2021 року під час виступу на з'їзді партії «Слуга народу», – повідомляє ТСН. 

«Не важливо хто проти нас, важливо за кого ми. А це понад 40 мільйонів громадян України. Завдяки їхній підтримці менш ніж за два роки ми зробили те, що інші політики десятиліттями обіцяли, а потім щасливо зливали... Я вважаю, що ми розірвали це коло...», - сказав Зеленський.

Президент зазначив, що партія починає новий період, зосереджуючись на втіленні того, що «ще не зроблено і покращуючи свою швидкість та ефективність».

«Ми поступово очищуємо команду від засланих козачків, як кажуть, та від випадкових людей. Є і такі», - сказав він і попросив тих, хто «досі не зрозумів різниці між справжньою думкою народу і своєю Фейсбук-бульбашкою, або ґвалтом деяких журналістів та анонімних телеграм-каналів про «всьо пропало», піти». «Краще, будь ласка, встаньте і підіть зараз», - сказав гарант. 

Зеленський також закликав забезпечити єдність у Верховній Раді. «На мою думку, у вас можуть бути дискусії щодо деталей. Але коли йдеться про принципові речі на табло завжди має бути щонайменше 226 наших голосів, голосів «Слуги народу» І вам має бути байдуже, як голосують інші партії», - додав він.

До слова, участь у  з'їзді партії «Слуга Народу» беруть і делегати з Закарпаття. Окрім народних депутатів, на фото, які виклали у партійному телеграм-каналі, присутні голова Закарпатської обласної ради Олексій Петров та керівник фракції Слуга Народу у Закарпатській обласній раді Едгар Токар. На одній із світлин із закарпатцями – народний депутат Микола Тищенко, якого ЗМІ називають новим куратором Закарпаття.

делегати зїзду партії Слуга Народу
делегати зїзду партії Слуга Народу

Закарпатська делегація та Микола Тищенко
Закарпатська делегація та Микола Тищенко

Едгар Токар та Михайло Лаба
Едгар Токар та Михайло Лаба


 


 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024