Лідер гурту «Без обмежень» розповів про перше знайомство з дружиною та секрет міцності шлюбу

14 Лютого 2021, 18:00
4382 Джерело: Facebook

Відомий мукачівець та лідер гурту «Без Обмежень» Сергій Танчинець відкрив таємницю, як познайомився з дружиною та чому рідне місто ледь не зруйнувало їхню пару.

До Дня Святого Валентина HB Life запропонував українським зірковим парам згадати історію свого знайоства, зізнатися, чи було це кохання із першого погляду і поділитися рецептом міцного шлюбу.

Сергій Танчинець розповідає: «Ми познайомилися на дні народженні сестри моєї дружини. Вона працювала директором гурту БЕZ Обмежень. Усі зібралися на їхній дачі для святкування, і там власне я вперше побачив Аню. Вона не звертала ні на кого увагу. Бо вони перед цим придбали цуценя, і Аня була повністю зайнята тим маленьким чудом. Цуценя лежало у неї на ручках, і ми так і просиділи разом весь час. Я звернув на неї тоді увагу, вона на мене — ані трохи.

Без обмежень
Без обмежень

Пізніше ми обирали головну героїню для зйомок кліпу, який на жаль, так і не вийшов. Наш директор Оля запропонувала десять фотокарток претенденток на цю роль, і серед них була і Аніна фотографія. Я природньо відповів, ось же твоя сестра гарна дівчина. Всі претендентки були красиві, але її сестра мені приглянулась, ще на дні народженні. І ми так і вирішили, що саме вона буде зніматися у кліпі.

Під час зйомок я відчув, що мушу бути з неї. Я вже тоді зрозумів, що Аня має бути моєю дружиною. Через певний час її родина, я і друзі влаштували для неї сюрприз. Запросили до офісу наче для перегляду частин кліпу, а насправді так відсвяткували день народження Ані. Того вечора ми довго спілкувалися і вперше поцілувалися, а потім почали зустрічатися. Так розпочалася наша історія.

Сергій Танчинець та дружина Анна
Сергій Танчинець та дружина Анна

Потім було декілька важких моментів, коли ми майже не мали змоги бути разом. Вона від'їздила по роботі, а я повертався в Мукачево. І ми довгий час не бачилися. Але все ж таки ми змогли побороти всі перепони та вирішили одружитися. Згодом у нас народилася Настя. Разом ми вже 13-й рік. А три роки тому на світ з’явився Лук’ян. І подарував нам емоції, які ми пережили дев’ять років тому. І це немало.

Сергій з сином Лук'яном
Сергій з сином Лук'яном

Основним рецептом у подружньому житті є здатність слухати і чути, відчувати потреби і допомагати реалізовувати амбіції один одного. Аня надзвичайно багато участі бере у моєму творчому житті, а я намагаюся допомагати у її творчому. Вона є співавтором кількох пісень та автором кліпів БЕZ Обмежень. Я багато раджусь із дружиною і прислухаюся до її думки.

За відносно довгі роки спільного життя наша родина пройшла крізь весь спектр емоції, які відображені у нашій новій пісні. Але ми зрозуміли, що головне керуватися правилом: Поклянись. Поцілуй. Обійми. І коли ви робите якусь справу разом — це об'єднує. Мені здається це один з найважливіших моментів у сімейному житті. Мати спільні цінності, інтереси та тримати одне одного в тонусі».

Сімя БЕZ обмежень
Сімя БЕZ обмежень

 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024