Відома Свалявська співачка презентувала новий музичний сингл

14 Серпня 2021, 11:24
SHAYRI (справжнє ім'я Вікторія Бобаль) 1708
SHAYRI (справжнє ім'я Вікторія Бобаль)

Відома Свалявська виконавиця SHAYRI, представила поціновувачам своєї творчості новий музичний сингл, котрий носить назву «Дві мене». Як описує співачка, ця пісня про дві протилежні особистості, які поєднуються в одній дівчині. Читайте також: Обличчя Району: молода і талановита співачка Shayri

Ці дві особистості - абсолютно різні, проте дівчина, будуючи відносини, намагається знайти між ними баланс і тим самим пропонує хлопцеві визначитися, яка частина її йому подобається більше. 

Одна частина - волелюбна, смілива, ризикова, схильна до авантюри. А інша - довірлива, вразлива, ніжна, постійна, віддана... Яка з них переможе покаже тільки час та справжня любов, — додає співачка.

Пропонуємо вашій увазі, п'ять основних фактів про нову композицію Вікторії Бобаль (SHAYRI) «Дві мене» ексклюзивно для інтернет-видання Район.Свалява:

1. Ідея пісні виникла під час спілкування співачки зі своїм менеджером. Як завжди, команда SHAYRI обговорювала свої плани на майбутнє, і будучи в пориві емоційних висловлювань думок, менеджер підмітив одну особливість SHAYRI і сказав їй : «У тобі наче дві тебе». Ця фраза і стала основним підґрунтям для створення треку.

2. Трек «Дві мене» написаний у стилі tech slap house. 

3. Запис пісні відбувався в проміжках між зйомками кліпу на трек «Маямі», який до речі, співачка невдовзі теж презентує.

Читайте також: Співачка зі Свалявщини презентувала новий музичний сингл

4. Сингл «Дві мене» - це вже десята робота SHAYRI.

5. Цей трек наживо вперше буде звучати на День Незалежності України 24 серпня в рідному місті співачки Сваляві, в санаторії «Кришталеве Джерело».

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024