Ігор Міщенко - про життя після шоу «МастерШеф. Професіонали»-3

24 Квітня 2021, 20:35
4586

Ігор Міщенко минулого тижня залишив шоу «МастерШеф. Професіонали»-3.

Інтерв'ю із мукачівцем про життя після проєкту, дружину і фанатів підготував телеканал СТБ.

На кухні він почав працювати ще з першого курсу училища. Зараз уже 10 років працює шеф-кухарем ресторану «Бульвар» і має власну м’ясну крамницю на ринку. Крім того є членом атестаційної комісії ПТУ, у якому навчався. Та як змінилося життя чоловіка після участі в найкрутішому кулінарному шоу країни? Читайте просто зараз!

Вас дуже сильно підтримували в соцмережах після того, як ви залишили шоу. Читали коментарі про себе?

Особисто я не читав, але їх читала моя дружина. Там не було жодного негативного коментаря, і мене це дуже радувало! Якщо чесно, я не сильно слідкував за різноманітними активностями на фан-сторінках, цим займається жінка (усміхається. — Прим. ред.). 90 % свого життя я проводжу на роботі, але, за словами жінки, мене встигли полюбити фанати шоу (усміхається. — Прим. ред.). Зараз мене впізнають на вулицях. І навіть тоді, коли я йду по місту в масці, мене впізнають по голосу! Люди в Мукачеві фотографуються зі мною, питають, як справи, — і це приємно. 

Як змінилося ваше життя після проєкту?

У плані роботи ― я залишився працювати у «Бульварі». Поки що мене влаштовує і команда, і умови праці. Можливо, в подальшому я буду розвиватися і переходити кудись далі, але поки що мене все влаштовує.

З ким із учасників «МастерШеф. Професіонали»-3 продовжуєте спілкування?

Ми час від часу спілкуємося з Віктором, Колею, Стеллою і Лілією. Ми як були в одній групі, так і тримаємося.

Ви пішли б на 4 сезон «МастерШеф. Професіонали»?

Якщо чесно, поки не хочу йти на наступний сезон, бо мені достатньо цих емоцій. Мені потрібно переварити те, що було на 3-му сезоні: подивитися на помилки, все добре зважити і підготуватися. Можливо, прийду через рік. Такі рамки, у які вводить тебе шоу, не можна відчути ніде! 20 професіоналів, обмежений час і конкурси… Це був неймовірний час! Напевно, прийду ще раз, але пізніше!

Читати більше на Район.МукачевоМукачівець Ігор Міщенко ледь «не вилетів» із шоу «МайстерШеф. Професіонали»

Як відреагувала ваша сім’я, коли дізналася, що ви пройшли до двадцятки?

Якщо чесно, мене на кастинг відправила жінка. Вона сказала: «Їдь на три місяці, на чотири, лише просто їдь!» (Сміється. — Прим. ред.). Дружина була готова до цієї поїздки, і я морально теж встиг до неї підготуватися. От тільки на проєкті я дуже сумував за дітьми… У мене дуже щире з ними спілкування: я всіх обіймаю, після роботи з ними граюсь і проводжу час. А зараз за мене радіють усі. І навіть найменша, як бачить мене по телевізору в суботу ввечері, кричить: «Тато, тато! Це ж ти!». Так радіє! 

Як ви думаєте, чого вам не вистачило для того, щоб пройти далі?

Я трішки закрився на проєкті… Коли я зіткнувся зі стравами високої кухні, для мене це все були нові слова… Я зрозумів, що в мене навіть немає часу на те, аби все це вчити, адже у нас, на Закарпатті, не готують такі страви. Нам важливо, аби просто все було смачно і багато. Я відкрив для себе купу нових технік, інструментів і страв. Але довгий час не здавався, вчився і працював над собою. Та цього було недостатньо для того, аби пройти далі. Мені потрібно було бути цілеспрямованішим і сміливішим. Можливо, якби я більше вірив у себе, я би пройшов далі. 

Що ви порекомендували б учасникам, які мріють потрапити у двадцятку?

Потрібно вчити добре класику і бути собою. Не бійтеся йти і творити якісь неймовірні речі. Експериментуйте, вчіться і обов’язково йдіть у наступний сезон!

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024