Мукачівські прикордонники затримали тернополянина, який вдавав з себе багатодітного батька

28 Березня 2024, 13:27
Мукачівські прикордонники затримали тернополянина, який вдавав з себе багатодітного батька 322
Мукачівські прикордонники затримали тернополянина, який вдавав з себе багатодітного батька

На кордоні з Угорщиною прикордонники відділу «Лужанка» Мукачівського загону виявили молодика з Тернополя, який за 4500 тисячі доларів став татусем для трьох литовських дітей. 

Під час перетину кордону 26-річний молодий чоловік надав на паспортний контроль три нотаріально завірені копії свідоцтв про народження дітей, інформують Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України-Західний кордон. 

«Чоловік повідомив, що їде на побачення із сином 2018 року народження та двійнею донечок, які нібито народилися у вересні 2022 року. Згідно з наданими документами усі троє дітей народилися в Литві», – йдеться у повідомленні. 

У ході перевірки прикордонники з’ясували, що надані документи сфальшовані. Сам пред’явник за 11 місяців до народження двійні жодного разу не покидав Україну, а вказана у свідоцтвах про народження дітей жінка, ніколи не заїжджала на територію нашої країни.

Згодом молодик зізнався, що через один із телеграм каналів знайшов ділків, які за 4,5 тисячі доларів США виготовили документи та запевнили, що він зможе за ними перетнути кордон.

Прикордонники відмовили українцю у перетині кордону, а про виявлення в його діях ознак злочину, передбаченого статтею 358 КК України «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів» надіслали повідомлення до Нацполіції у Закарпатській області.

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024