7 переваг сну на ортопедичних матрацах з латексу

09 Червня 2023, 11:15
7 переваг сну на ортопедичних матрацах з латексу 149
7 переваг сну на ортопедичних матрацах з латексу

Кожна людина відчуває гостру потребу у якісному сні. Повноцінний відпочинок має чималий вплив на фізичне та психічне здоров’я. Щоб поліпшити якість сну, варто використовувати ортопедичний матрац. Найвдалішим є варіант з латексу, адже такий наповнювач має чимало переваг. Сьогодні ми розглянемо основні переваги латексних ортопедичних матрасів, завдяки яким поліпшується якість сну.

Анатомічна підтримка

Ортопедичний матрац з латексу має унікальні ортопедичні властивості. Завдяки щільній структурі матеріалу така поверхня для сну здатна пристосовуватись до форми тіла, надаючи оптимальну підтримку кожній ділянці. Завдяки цьому забезпечується правильний розподіл ваги, а також правильна підтримка хребта, тож кожен м’яз отримує достатній рівень розслаблення. Таким чином матрац гарантує здоровий та безпечний сон.

Натуральність та екологічність

Латекс — натуральний матеріал, який отримують з природного соку тропічної гевеї. Завдяки цьому наповнювач не містить жодних шкідливих речовину у своєму складі. Це означає, що такий ортопедичний матрац є абсолютно безпечним для людей, які мають чутливу шкіру або схильні до алергічних реакцій. Антибактеріальні та гіпоалергенні властивості латексу сприяють здоровому та комфортному відпочинку. Тому такі вироби рекомендовані як для дорослих, так і для дітей.

Оптимальний мікроклімат

Ортопедичний матрац з латексу має відкриту клітинну структуру, завдяки чому гарантується оптимальна вентиляція повітря. Це дозволяє виробу ефективно регулювати рівень вологи та тепла, які утворюються під час сну. Збалансований мікроклімат на поверхні матраца сприяє уникненню неприємного перегріву. Таким чином людина може спокійно спати навіть у літню спеку, не відчуваючи додаткового дискомфорту.

Високий рівень комфорту

Латексний ортопедичний матрац має чудову властивість приглушувати рухи партнерів. Отже, це ідеальний варіант для двоспальних поверхонь для сну. Навіть, якщо ваш партнер встає посеред ночі або часто змінює позу, ви анітрохи не відчуваєте цього, навіть якщо у вас дуже чутливий сон. Завдяки високій еластичності та пружності наповнювача, всі зайві рухи нівелюються та зовсім не відчуваються по іншу сторону ліжка.

Безпека для здоров’я

Латексний наповнювач не створює сприятливих умов для розвитку пилових кліщів, бактерій та інших алергенів. Його природна структура не схильна до накопичення пилу. Саме тому ортопедичні матраци з латексу підходять для людей з астмою чи алергіями. Завдяки ряду гіпоалергенних властивостей такі вироби ідеально підходять для тривалого відпочинку.

Довговічність

Ортопедичні матраци з латексу чудово відомі завдяки тривалому періоду експлуатації. Оскільки такі поверхні для сну виготовляють з високоякісних матеріалів, вони здатні зберігати свою форму та технічні характеристики протягом довгого періоду. Ви зможете без проблем насолоджуватись комфортним сном протягом 10 та більше років без необхідності заміни матрасу.

Оптимальний рівень релаксу

Такі ортопедичні матраци дозволяють максимально розслабитись та зменшити стрес під час сну. Правильно підібраний виріб здатний створити комфортне середовище для відпочинку, розслаблюючи м’язи та знімаючи напругу. Особливу корисним такий ефект є після напруженого дня.

ТОП-3 ортопедичних матраци з латексу від SoNLaB

Комфортний сон та якісний відпочинок залежать від правильно обраної поверхні для сну. SoNLaB протягом тривалого періоду випускає найрізноманітніші варіанти матраців на будь-який смак. Пропонуємо дізнатись більше про вироби з латексним наповнювачем:

  1. SoNLaB Latex Т16 — модель має висоту 17 см та складається з латексного блоку з 7 зонами комфорту. Виріб достатньо м’який та сприяє правильній підтримці хребта та всього тіла.
  2. SoNLaB Latex Т20 — м’яка модель для сну товщиною 21 см. Має високу пружність та еластичність, завдяки чому швидко відновлюється після деформації. Ортопедичний матрас SoNLaB Latex Т20 забезпечує ортопедичну та анатомічну підтримку тіла.
  3. SoNLaB Greenline — м’який ортопедичний матрас, який містить добавки алое та зеленого чаю, під дією яких людина отримує додаткове розслаблення під час сну. Виріб є гігієнічним, довговічним та практичним в експлуатації.

Обирайте якісні латексні матраци, які забезпечать вам повноцінний відпочинок. Перед покупкою чітко визначтесь з бюджетом та бажаними критеріями, завдяки чому ви зможете мінімізувати ризик покупки невдалого варіанту поверхні для сну.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024