На Закарпатті випускники влаштували гучну вечірку з російською музикою

08 Червня 2023, 12:12
У селі на Тячівщині випускники влаштували гучну вечірку з російською музикою 256
У селі на Тячівщині випускники влаштували гучну вечірку з російською музикою

У селі Новоселиця, Нереснинської громади, що на Тячівщині, випускники влаштували гучну вечірку під російську музику. Відео відпочинку опублікували в соціальній мережі Instagram, пише Мukachevo.net.

За словами авторки відео Ірини Шутак, колишні школярі, разом з батьками, вчителями влаштували драйвову вечірку.

«Цей допис буде про роздуми, нерозуміння, гнів, відчай та попередження одночасно! 05. 06. 2023р. в с. Новоселиця Нересницької ТГ відбувся випускний вечір з дискотекою. Визначати доречність, чи правильність даного заходу я не буду! Мене бентежить та дратує інше – на цьому заході були присутні дорослі, (батьки, вчителі, родичі, діджей), і ніхто не пояснив, та не зупинив безперебійне звучання російської музики», – пише закарпатка.

Дійсно, на відео звучать хіти відомих російських виконавців, один з яких, до речі, називав українців «кінченими бандерівцями».

«Переглядаючи дані відео в мене складається враження, що молодь, яка так добре «відривається» під ці російські пісні зовсім не усвідомлює того, що в країні війна, що російська музика так, як і все російське – це ЗЛО! Ці хлопці та дівчата – майбутнє нашої незламної, найкращої країни, чи таку вони мають мати громадянську позицію?», – додає Ірина і зазначає, що є надія на проведення певних заходів з батьками, аби не допустити ще таких вечірок.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024