Мукачівські прикордонники затримали жителів Румунії: чоловік та жінка намагалися перевезти контрабанду

14 Квітня 2023, 11:11
Фоо знайденої контрабанди 485
Фоо знайденої контрабанди

Дві автівки нашпиговані тютюном виявили на кордоні з Румунією прикордонники відділу «Дякове» Мукачівського загону спільно з митниками.

Про це йдеться на сторінці прикордонників.

В обох випадках транспортними засобами керували громадяни Румунії.

Спершу в пункт пропуску «Дякове» автомобілем марки «Фольксваген» заїхала 32-річна румунка. Під час поглибленого огляду в конструктивних порожнинах під лівим крилом транспортного засобу та у ніші під запасним колесом спільна оглядова група прикордонників з митниками виявила майже 250 пачок сигарет.

За пів години у цей же пункт пропуску прибув ще один громадянин Румунії. У його «Тойоті», за допомогою ручної системи зворотного розсіювання рентгенівського випромінювання «VIDIREY», виявили два сховки із тютюном. 

28-річний іноземець запакував сигаретами конструктивні порожнини в правому крилі та у передній панелі приладів. Загалом прикордонники дістали 230 пачок безакцизних сигарет.

Контрабандний тютюн та автівки у громадян Румунії вилучили.

Сума оцінки вилученого «Фольксвагена» склала майже 35 тисяч гривень, «Тойоту» оцінили у 260 тисяч гривень. Частину вилучених сигарет оцінено у 5 100 гривень, сума оцінки решти контрабандного тютюну встановлюється.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024