У Мукачеві розпочав роботу Центр допомоги врятованим

28 Березня 2023, 17:11
Фото з Центру допомоги 291
Фото з Центру допомоги

У Мукачеві розпочав роботу Центр допомоги врятованим, що надає комплексну соціально-психологічну підтримку людям, постраждалим внаслідок війни, зокрема, внутрішньо переміщеним особам.

Про це пишуть на сторінці Мукачівської міськради.

«Сьогодні Мукачево продовжує зустрічати евакуаційні потяги з українцями, яких війна, розпочата росією, змусила покинули власні оселі і шукати прихистку. Після порятунку від ворожих бомб і обстрілів, громадянам доводиться стикатися з не менш складним викликам, починати життя з нуля. Часто врятовані – це цілі родини з маленькими дітьми. Ці люди пережили стрес, багато хто зазнав насильства. Їм усім потрібна підтримка. І держава це розуміє. У Центрі допомоги врятованим, який вже шостий в Україні, працюють фахівці, які нададуть професійну і комплексну допомогу», – зазначила Ольга Стефанішина, Віцепремʼєрка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України.

Центр допомоги врятованим – це місце, де юристи допоможуть розв'язати будь-які питання з оформленням, відновленням, отриманням документів, психологи нададуть консультації, а кейс-менеджери допоможуть вирішити індивідуальні випадки, з якими стикнулися постраждалі від війни.

Звернутись до Центрів допомоги врятованим може кожен, хто потребує фахової допомоги та консультацій.

Адреса і контакти Центру: площа Духновича, 2, тел: +38 050 815 90 49; пн – пт з 8:00 до 18:00.

 

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024