Інтернет для дому на швидкості до 1 Гбіт/с у Львові

26 Березня 2023, 07:00
Інтернет для дому на швидкості до 1 Гбіт/с у Львові Реклама 449
Інтернет для дому на швидкості до 1 Гбіт/с у Львові

Стрімкий прогрес дозволяє більше процесів виконувати у мережі, бути значно ефективнішим онлайн. Для реалізації складних завдань потрібна вища швидкість домашнього інтернету. У Львові та інших містах Київстар пропонує клієнтам без доплат активувати Гігабіт та користуватися масштабним прискоренням. Розглянемо детальніше підключення до провайдера, та можливості активації Суперсили, яка розширює горизонти навчання, роботи та яскравих розваг у мережі.

Як скористатися прискоренням

Для початку варто підключитися до домашнього інтернету. На сайті можна заповнити відповідну заявку, після чого менеджер її опрацює, перетелефонує та узгодить зручний час візиту. Через пару днів майстер прийде й усе налаштує. Якщо комфортно зачекати підключення до 3 днів, інтернет провайдер Львів надає таку послугу без доплати. Коли терміново потрібен доступ до мережі — майстер за окрему плату прийде у другій половині того ж дня, коли створювалася заявка.

Після того, як інтернет налаштований, користувач може активувати Суперсилу, яку вибирає самостійно. Одна з можливостей – посилення швидкості до Гігабіту. Початковий показник у тарифних планах складає до 100 Мбіт/с. Обмеження по терміну використання сили провайдер не встановлює, але за бажанням гігабітний темп можна замінити на статичну IP-адресу або Київстар ТБ. Також дозволяється за окрему плату підключити Гігабіт, якщо хочеться залишити одну з інших Суперсил.

Коли потрібна гігабітна швидкість

Переглядати фільми онлайн, спілкуватися у месенджерах та соціальних мережах, займатися серфінгом та іншими процесами з порівняно малим навантаженням можна й у темпі до 100 Мбіт. Але часом потрібно більше. Пришвидшений трафік від надійного провайдера принциповий для багатьох сценаріїв, наприклад, коли:

  • часто завантажуються масивні файли;
  • регулярно формуються резервні копії;
  • працює складний софт чи обладнання, що керується через мережу;
  • одночасно підключається багато пристроїв, на яких запущені «важкі» процеси.

Гігабіт дозволяє забути про затримки, не витрачати енергію на роздуми щодо технічної складової Домашнього Інтернету. Додатково клієнти, які щойно приєдналися, можуть взяти ознайомчий доступ до послуги, щоб оцінити надані можливості у Львові та других регіонах без доплати навіть при активації іншої сили. Київстар допомагає підключитися легко та користуватися бажаними доповненнями із задоволенням.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024