На Мукачівщині раніше судима жінка обікрала пенсіонера

23 Березня 2023, 11:15
Ілюстративне фото 416
Ілюстративне фото

40-річна раніше судима мешканка села Скотарське Мукачівського району викрала банківську картку пенсіонера та зняла з неї майже 10 тисяч гривень.

Про це розповідають на сторінці правоохоронців.

Днями до поліцейського офіцера Мукачівської територіальної громади з повідомленням про крадіжку звернувся пенсіонер з села Пістрялово. Чоловік розповів, що з його будинку хтось викрав барсетку, в якій знаходились документи та банківська картка, з якої надалі було знято майже 10 тисяч гривень.

Правоохоронець одразу розпочав пошуки особи, причетної до скоєння цієї крадіжки. Вже за кілька годин було відомо, що підозрюваною є раніше судима 40-річна жителька села Скотарське Мукачівського району. 

Офіцер встановив, що зловмисниця знайшла ключі від будинку пенсіонера та за його відсутності пробралася в помешкання й вчинила крадіжку.

Фігурантку розшукали та слідчі Мукачівського районного управління поліції вже повідомили їй про підозру. Такі дії в поліції кваліфікували за частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України, тобто Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану.  

Нагадуємо: не зберігайте ПІН-код разом з банківською карткою та не передавайте власні паролі стороннім особам.  

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024