Ключові критерії вибору бойлера онлайн

22 Березня 2023, 10:50
Ключові критерії вибору бойлера онлайн Реклама 174
Ключові критерії вибору бойлера онлайн

Там, де нема можливості використовувати газову колонку для нагрівання води, оптимальним рішенням є використання електричного бойлера. Цей пристрій доступний в широкому різноманітті, а тому кожен зможе брати найбільш підхожий для себе варіант.

Однак обирати водонагрівальний бойлер https://comfy.ua/water-heater/vod_obem__ot-80-do-99-litrov/, як кажуть, на око – не дуже вдале рішення. До цієї справи потрібно підійти дуже відповідально, врахувавши декілька важливих критеріїв. Яких саме? Про це – далі в публікації.

Визначаємо потрібний об’єм

Цей параметр залежить в першу чергу від ваших потреб. Як правило, оптимальним рішення є бойлер на 80 літрів. Утім орієнтуватися потрібно на те, скільки і для чого вам потрібна гаряча вода: лише для того, щоб помитися, чи і для миття посуду в тому числі.

Важливим моментом є і кількість осіб, що проживає в оселі. Для одного-двох можна обрати бойлер на 40 чи 50 літрів. Для великої сім’ї варіант – від 80 літрів і вище.

Обираємо виробника

На правді це дуже важливий критерій. Найкраще орієнтуватися на відомі бренди, позаяк це означатиме належну якість, широкий функціонал і відмінні експлуатаційні властивості. Бо коли є намір добре зекономити на купівлі водонагрівача, можна у підсумку отримати низькоякісний пристрій, який навряд чи порадує відмінною і стабільною роботою.

Потужність водонагрівача

Зараз бойлери доступні з наступними показниками потужності: 1, 3, 7 та 9 кВт. Цим більший цей показник, тим швидше агрегат нагріватиме воду. До прикладу, 80-літровому бойлеру потужністю 1 кВт потрібно щонайменше 6 годин, щоб нагріти воду до потрібної температури.

Однак варто розуміти, що потужність впливає на кількість споживання електроенергії.

Спосіб монтажу

Сучасні виробники подібної водонагрівальної техніки випускають три основні різновиди бойлерів за способом установки:

  • Вертикальні;
  • Горизонтальні;
  • Універсальні (тобто можуть бути установлені як горизонтально, так і вертикально).

В цьому випадку врахуйте параметри приміщення, де маєте намір встановити бойлер, а особливо розміри, доступ до комунікацій тощо.

Продавець

Коли йдеться про покупку водонагрівача в режимі «онлайн», пам’ятайте про важливість правильного вибору інтернет-магазину. Довіряйте тільки відомим і провіреним торговим ресурсам, які мають значний авторитет та високий показник довіри з боку покупців.

Це буде найкращою гарантією того, що ви замовити дійсно оригінальний та сертифікований бойлер, який повністю відповідає заявленим параметрам і можливостям.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39