Прикордонники Чопського та Мукчівського загонів посилено охоронятимуть кордони. До патрулювання залучатимуть дрони

04 Березня 2023, 10:30
На захисті кордонів 198
На захисті кордонів
Оперативно-профілактичні заходи "Березень-2023" розпочалися на західному кордоні України. Прикордонники Чопського, Мукачівського та Чернівецького загонів посилено контролюють рубежі. Про це повідомили на фейсбук-сторінці Західного регіонального управління Держприкордонслужби.
У повідомленні зазначають, що з настанням весни збільшується кількість спроб незаконно перетнути державний кордон.
«З метою ефективної протидії та стабілізації ситуації, що склалася в межах Закарпатської та Чернівецької областей, на ділянках Мукачівського, Чопського та Чернівецького прикордонних загонів розпочато оперативно-профілактичні заходи «Березень-2023», – зазначають у відомстві.
На ділянках західних рубежів посилено контролюють дотримання державного кордону та прикордонного режиму. Залучатимуть й авіацію.
Таке посилення відбувається як в пунктах пропуску, так і на найбільш загрозливих напрямках на так званій «зеленій» ділянці кордону.
«Оперативно-профілактичні заходи «Березень-2023» будуть проведені у три етапи а основні зусилля будуть зосереджені на українсько-румунській ділянці кордону, де наразі спостерігається найвища активізація протиправних елементів», – йдеться у повідомленні.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39