У Мукачеві поліція затримала зловмисника, який обікрав свою сусідку

02 Березня 2023, 15:38
Фото затриманого мукачівця 649
Фото затриманого мукачівця

Слідчі Мукачівського районного управління поліції проводять досудове розслідування за фактом крадіжки електроінструментів.

Про це розповідають на сторінці правоохоронців.

Вчора, 1 березня, вночі до поліції звернулася мукачівка, яка повідомила про крадіжку з її господарського приміщення. 

 Заявниця розповіла, що серед ночі почула підозрілі звуки на своєму подвір’ї. Коли вона вийшла з будинку, то помітила, що стіна на господарській прибудові пошкоджена, а з самого  приміщення зникли цінні електроінструменти та велосипед. За попередніми підрахунками, сума збитку склала близько 12 тисяч гривень.

Співробітники слідчо-оперативної групи місцевого райуправління поліції оглянули місце злочину та розпочали пошукові заходи.

По «гарячих слідах» поліціянтам вдалося  затримати причетного до крадіжки - 20-річного хлопця, який проживає на сусідній вулиці. У фігуранта слідчі вилучили всі викрадені речі та повернуть їх потерпілій.

Зловмисника працівники поліції помістили до ізолятора тимчасового тримання. Відомо, що затриманий вже підозрюється слідчими у вчиненні аналогічного злочину.

Цього разу його дії в поліції кваліфікували за частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану. Досудове розслідування у справі триває.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024