ТОП-3 репліки швейцарських годинників, які можна обрати на Clonwatches

15 Лютого 2023, 17:00
ТОП-3 репліки швейцарських годинників, які можна обрати на Clonwatches 1746
ТОП-3 репліки швейцарських годинників, які можна обрати на Clonwatches

Годинник – однакова бажана річ як для чоловіків, так і для жінок (і навіть дітей). Певна річ, кожен задивляється на класні швейцарські хронометри, проте не кожен може собі дозволити оригінальну річ. Даруйте, але цінники дуже і дуже серйозні.

Проте втілити свою давню мрію можна й іншим шляхом – купити репліку швейцарського годинника на www.clonwatches.com.ua, де пропонують високоякісні, стильні та функціональні аксесуари у широкому різноманітті.

Але враховуючи те, що на сайті Clonwatches каталог представлений сотнями різних варіантів, можна зайти в глухий кут. А тому пропонуємо трійку кращих копій годинників від швейцарських брендів, які повинні вас зацікавити в першу чергу.

Breitling br062-2 Navitimer

Супер стильний годинник з елітним зовнішнім виглядом, який добре підкреслить ваш індивідуальний стиль та харизму, дозволить відчути впевненість та символізуватиме вашу серйозність і надійність.

Серед переваг репліки годинника Breitling:

  • Сталевий корпус та ремінець;
  • Мінеральне скло на циферблаті, яке має стійкість до подряпин;
  • Надійний японський кварцовий механізм;
  • Серед додаткових функцій: хронограф, дата.

Ulysse Nardin un009-4 Maxi Marine Chronometer

Шикарне репліка хронометра від відомого швейцарського бренда, яка полонить серце з першого погляду. Аксесуар має міцний корпус із спеціальних сплавів, які не викликають алергію чи подразнення шкіри рук. Крім того, годинник має покриття «рожеве золото», яке наносять за технологією IPG.

Серед іншого – міцний каучуковий ремінець, стійке до подряпин мінеральне скло, механічний механізм з автозаведенням японського виробництва. На циферблаті, крім годин, хвилин та секунд, - дата та запас ходу.

U-BOAT ub7048 «Chimera Sideview»

По-своєму унікальна та приваблива копія чоловічого швейцарського годинника, створена спеціально для тих, хто цінує незвичні форми та неординарний дизайн. Хронометр має металевий корпус (який не викликатиме подразнень), шкіряний ремінець з класичною застіжкою та японський кварцовий механізм.

Циферблат покритий мінеральним склом зі стійкістю до дрібних пошкоджень, на ньому відображаються години, хвилини, секунди, дата, є також хронограф. До речі, цей годинник також представлений у версії «CHIMERA CHRONO».

Безперечно, на сайті онлайн-магазину Clonwatches представлено куди більше моделей реплік швейцарських годинників, але на згадані вище варіанти слід звернути увагу першочергово. Такі аксесуари можуть стати вдалим вибором як для себе, так і комусь в якості презента.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024