У поліції розслідують аварію на Мукачівщині, в якій травмувалося двоє неповнолітніх

18 Січня 2023, 16:17
Фото з місця аварії 471
Фото з місця аварії

Слідчі поліції встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди, що трапилася у селі Великі Лучки Мукачівського району.

Про це йдеться на сайті поліціянтів.

Вчора, 17 січня, близько 16-ої години до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими у селі Великі Лучки. 

За викликом прибула слідчо-оперативна група місцевого районного відділу поліції, працівники якої встановили попередні обставини ДТП. 

Наразі відомо, що 17-річний водій мотоцикла, рухаючись населеним пунктом по вулиці Мукачівській, допустив зіткнення з автомобілем марки «Skoda Octavia», який рухався в попутному з ним напрямку. 

Водій легковика саме здійснював поворот ліворуч, в той час мотоцикліст намагався здійснити обгін автівки, проте допустив зіткнення з боковою частиною автомобіля.

Внаслідок аварії тілесні ушкодження отримав неповнолітній пасажир мотоцикла, останній наразі перебуває в Обласній дитячій лікарні. Також незначні травми отримав і водій мотоцикла.  Водій легковика не постраждав. 

 

Обидва водії транспортних засобів освідчені - за кермом вони перебували тверезі. 

 

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі поліції Мукачівщини відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статтею 286 Кримінального кодексу України. 

У справі призначено ряд експертних досліджень для встановлення всіх обставин аварії. Досудове розслідування триває.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024