Чому дівчата обожнюють iPhone: 8 причин купити «яблучний» гаджет

12 Січня 2023, 19:30
Чому дівчата обожнюють iPhone: 8 причин купити «яблучний» гаджет 411
Чому дівчата обожнюють iPhone: 8 причин купити «яблучний» гаджет

Все, що випускається для жінок, має бути ідеальним, якісним та стильним. Це стосується одягу, аксесуарів, побутової техніки. І, звичайно, смартфонів. А яка торгова марка протягом останніх десяти років міцно тримає звання лідера у випуску смартфонів? Відповідь відома всім - Apple Inc. Чим же Айфони так сподобалися прекрасній половині людства?

Впізнаваність

Важко не погодитись. Логотип із надкушеним яблуком давно вже став своєрідним знаком якості. Що може бути краще, ніж похвалитися серед друзів недавно купленим на сайті Цитруса флагманом 2022/23 – iPhone 14 Pro Max. Уявіть, як здивуються подруги, дізнавшись скільки коштує такий смартфон!

Підкреслює статус та рівень доходу

Успішна бізнес-леді, яка відвідує престижні салони краси і пересувається містом на автомобілі Преміум-класу, навряд чи купить собі бюджетний смартфон з дешевого пластику. iPhone 14 Pro Max зібраний із дорогих матеріалів. Його приємно тримати у руках. Це дорога статусна річ.

Виглядає гламурно

Численні зірки Instagram, які ведуть гламурний спосіб життя, роблять селфі саме Айфоном. Це можна легко помітити за відображенням логотипу в дзеркалі. Мільйони підписників у соціальних мережах намагаються бути схожими на своїх кумирів, тому й обирають iPhone.

Дівчатам подобається розмір iPhone

Давно ходять меми про те, що смартфони з величезним екраном випущені не для людей, а для гуманоїдів з довгими щупальцями замість пальців. У Apple Inc. рухаються не у бік збільшення дисплея, а у бік покращення його якості. Дівчатам зручно користуватися невеликим, але яскравим екраном з високою роздільною здатністю.

Проста та зрозуміла ОС

Для впевненої роботи за комп'ютерами та ноутбуками потрібно знати безліч різних команд та поєднань клавіш. Якщо ж ви купили iPhone 14 Pro Max, швидко розберетеся, як додавати фото у соціальні мережі, робити скриншоти або надсилати привітання друзям через месенджери.

Камери для фото та відео

Це окрема тема для розмов. Айфон 14 Про Макс з основною камерою із трьох модулів та фронталкою на 12 Мп – це справжня міні-студія. Дівчина зможе робити яскраві знімки, що запам'ятовуються, панорамні фото місць, де побувала, знімати короткі відео для своєї сторінки в Instagram або Tik-Tok. Є безліч попередньо встановлених налаштувань та готових програм на AppStore, які допоможуть трошки відредагувати фото та довести його до ідеалу.

Надійність

Айфон зроблений із міцних матеріалів. Дисплей знаходиться під надійним захистом скла Ceramic Shield з керамічними нанокристалами. Його складно подряпати. Корпус за рівнем герметичності відповідає найвищому стандарту IP68 (Water Proof). Айфон готовий до будь-яких випробувань та подорожей.

Фірмовий сервіс

Торгувати оригінальними айфонами виробник дозволяє тільки авторизованим дистриб'юторам. Вони, у свою чергу, зобов'язані надати якісне обслуговування: кредити та розстрочки без переплат, гарантійне відновлення, допомога з налаштуваннями. А найголовніше – коли ваш Айфон застаріє, варто скористатися програмою трейд-ін, щоб купити досконаліший на той момент смартфон.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024