У Мукачеві поліція затримала зловмисника за підозрою у продажі наркотиків

04 Січня 2023, 10:01
Фото знайдених наркотичних речовин 574
Фото знайдених наркотичних речовин

Співробітники Мукачівського районного управління поліції затримали 35-річного зловмисника, у помешканні якого вилучила наркотики.

Про це повідомляють на сторінці поліції Закарпаття.

Співробітники Мукачівського районного управління поліції отримали оперативну інформацію про причетність місцевого жителя до продажу наркотиків на території району.

За місцем його проживання поліціянти провели санкціонований обшук, в ході якого у мукачівця виявили наркотики рослинного походження, частина з яких вже була розфасована та готова до збуту. 

Окрім цього, у помешканні фігуранта було виявлено і пристрої для вживання наркотиків та електронні ваги. 

Всі речові докази слідчі вилучили та скерують експерту для дослідження. 

Підозрюваного у наркозлочині поліціянти затримали в порядку статті 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Його дії кваліфіковано за частиною 2 статтею 307 Кримінального кодексу України, тобто Незаконне придбання, зберігання, перевезення та збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.

 

За санкцією цієї статті затриманому загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Наразі співробітники кримінальної поліції встановлюють канали надходження «товару» до затриманого.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024