Tether US на карту Visa/Mastercard

03 Січня 2023, 07:00
Tether US на карту Visa/Mastercard 377
Tether US на карту Visa/Mastercard

Якщо ви є досвідченим власником віртуальних монет, то вам відомо, що Tether – це саме той стейблкоїн, який забезпечується доларом у постійному співвідношенні 1:1. Саме з цієї причини багато хто вкладає свої фінанси в покупку монет. Але, незалежно від їх кількості, у вас виникне необхідність провести обмін usdt на visa. Виконати його можна, відвідавши сервіс Let'sPay. Витративши невелику кількість часу, ви зможете перевести монети на гривні, вказавши потрібну картку банку.

Як відбувається процес обміну?

Ви можете провести обмін у будь-який час на сторінці https://letspay.me/ru/change/usdt_trc20/visa_mc_uah, оскільки обмінник працює в цілодобовому режимі. У заявці слід зазначити:

  • Кількість віртуальної валюти, яку потрібно обміняти. Система відразу покаже вам, яку суму буде зараховано на рахунок;
  • Адресу електронної пошти;
  • Телефон. Він необхідний для надання консультації;

За бажанням ви можете вказати свій Telegram, що дозволить підтримувати зв'язок із службою підтримки. У заявці можна вказати коментар щодо проведення обміну. Після того, як ви вкажите усі дані, потрібно прочитати правила обміну та погодитися з ними. Якщо все зроблено правильно, натисніть кнопку "Обміняти". У вікні будуть вказані реквізити для оплати.

Чи безпечний переказ?

При обміні монет всі переймаються безпекою проведення платежу. Відвідавши сервіс Let'sPay, ви можете бути впевнені, що проблем не виникне. Багаторічний досвід роботи дозволив налагодити правильну систему обміну, уникнути затримок та одразу вирішувати всі питання. Безпека обґрунтована:

  • Наданням технічної підтримки сторінки та проведенням інтеграції всіх оновлень, що дозволяє захиститися від зловмисників;
  • Веденням діяльності відповідно до всіх норм законодавства;
  • Дотриманням конфіденційності. Якщо ви не хочете проходити реєстрацію, ви можете здійснити обмін без неї;
  • Всі дані користувача захищені;

Обмінник зробив усе для безпечного та надійного обміну віртуальної валюти на гривні. Для заповнення заявки не потрібно багато часу. Вона буде розглянута в короткий термін, що дозволить знизити час очікування.

Важливі нюанси

Сервіс переказує кошти на ту картку, яка вказується в заявці, тому потрібно перевіряти правильність внесення даних. Якщо там буде помилка, то кошти підуть на інший рахунок. Вносити потрібно лише правильну інформацію і не вказувати даних інших осіб. У разі виникнення питань можна звернутися до служби підтримки, яка вирішить проблему. Звертайте увагу на курси валют, що постійно змінюються. Обмін буде виконано за тим курсом, який був на момент подання заявки.

Вкладатися у представлену криптовалюту буде вигідно тим, хто хоче зберегти свої фінанси, та прив'язатися до курсу долара. Побачили, що курс змінився? Обмінюйте кошти і заробляйте на цьому. Вибираючи обмін у якісному сервісі, вам не доведеться зіткнутися із проблемами.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024