iPhone 14 – чим порадують купертинці?

07 Вересня 2022, 15:15
iPhone 14 – чим порадують купертинці? 705
iPhone 14 – чим порадують купертинці?

Розмови навколо прийдешньої новинки від американської компанії Apple не вщухають і досі. Яким саме буде iPhone 14? Чим порадують прихильників бренду купертинці? Вже незабаром світ побачить новенький «яблучний» гаджет, якому пророкують великий успіх та особливу популярність.

Що вже зараз відомо про преміальний девайс? І чи буде правильним рішенням купити айфон 14 одразу ж після його офіційного виходу? Розглянемо детальніше всю доступну на сьогоднішній день інформацію, поширену авторитетними виданнями та інсайдерами.

Дисплей

За наявними даними, «яблучний» телефон отримає  Liquid Retina XDR тачскрін, який матиме яскравість не менше 1600 ніт. Також відомо, що принаймні у версії Про Макс діагональ екрана складатиме щонайменше 6.7 дюйма. Окрім того, говорять і про видозмінений виріз – він стане значно меншим і нагадуватиме своєрідну пігулку.

Процесор

За продуктивність новинки відповідатиме передовий чіпсет Apple A16 Bionic, який працюватиме у парі з фірмовою операційною системою iOS 16. Щодо оперативної пам’яті, на всіх версіях Айфон14 вона складатиме не менше 6 Гбайт. Що ж стосується вбудованої пам’яті, на вибір будуть доступні апарати на 128, 256, 512 Гбайт, а також 1 Тбайт.

Автономна робота

Більш-менш точних даних щодо акумуляторної батарея, на жаль, поки нема, однак подейкують, що стандартна версія «чотирнадцятки» обзаведеться АКБ на 3000 мА/г, а Про Мак отримає батарею на понад 4000 мА/г.

Новинки підтримуватимуть технологію швидкого заряджання, а тривалість роботи в автономному режимі буде дещо кращою, аніж в попередників (зазначають, що новий чип буде куди енергоефективнішим).

Камери

Айфон 14 отримає покращені камери (які не будуть випирати), зокрема, з матрицею на 48 мегапакселів. Можлива підтримка фільмування відео з роздільною здатністю 8к та присутність різноманітних функцій, опцій та цікавих «фішок».

USB Type C чи Lightning?

Говорять також і про наявність порта USB Type C замість Lightning. Хоча свого часу експерти говорили і про те, що Apple взагалі може відмовитися від подібних роз’ємів, зробивши ставку на MagSafe.

Завершаючи огляд доступної інформації щодо технічних параметрів Айфон 14, можна зробити висновок, що це, безперечно, буде досить цікавий і продуктивний апарат, який більш ніж достойний того, щоб його купити і активно використовувати.

Де передзамовити Apple iPhone 14?

Якщо ви хочете обзавестись новинкою одними з перших, оформити попереднє замовлення можна в інтернет-магазині tehnoezh.ua – достатньо обрати підхожу версію, клікнути на «Оформити передзамовлення» та заповнити відповідну форму – і коли девайс стане доступним для купівлі, менеджер зв’яжеться з вами для уточнення всіх деталей покупки.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024