Все, що потрібно знати про гігієнічні прокладки

28 Квітня 2022, 16:03
Все, що потрібно знати про гігієнічні прокладки 1279
Все, що потрібно знати про гігієнічні прокладки

Менструація – не найприємніший період, який повертається щомісяця у життя кожної жінки. Дівчата різними шляхами намагаються зменшити свій біль та дискомфорт, шукаючи нові та ефективні способи впоратися з ними. Далі поговоримо про один з найбезпечніших і найзручніших методів – гігієнічні прокладки.

На щастя, у жінок є величезний вибір засобів, які вони можуть використовувати під час менструації. Матеріали, які призначені для уловлювання кровотоку, включають тампони, менструальні чаші, одноразові або тканинні прокладки і т.д. Більшість жінок роблять вибір на користь гігієнічних прокладок, широкий асортимент яких пропонує онлайн каталог Watsons.ua.

Засіб представляє собою компактний матеріал, утворений з декількох шарів і призначений для вбирання менструальної крові. Продукція буває різних розмірів і форм, у тому числі «ультратонкі» та «з крилами». Сьогодні на ринку є безліч різних марок гігієнічних прокладок, які забезпечують комфорт і захист від протікань. Існують вироби, які підходять для різних потреб, включаючи час доби, об'ємність виділень та необхідну тривалість використання.

Основні переваги використання прокладок

Захист від протікань

Якісні гігієнічні прокладки запобігають протіканню і врятують одяг від плям. Завдяки тонкому матеріалу з високим рівнем поглинання ви можете використовувати їх під будь-яким одягом – вони залишаться непомітними.

Можливість вибору

На відміну від тканинних прокладок, гігієнічні вироби бувають різних моделей, розмірів та рівнів поглинання. Отже, ви можете вибрати будь-який з тих, який вам найбільше підходить. Крім того, існує багато ароматизованих варіантів, що дозволяють позбутися різкого запаху кровотечі.

Портативність та компактність

Якщо ви знаходитесь поза домом і раптово виявляєте, що у вас почалася менструація, ви, безперечно, усвідомите важливість гігієнічних прокладок, які попередньо поклали в сумочку або косметичку.

Безпечність

Одноразові гігієнічні прокладки убезпечать від появи вагінальної інфекції, яка, своєю чергою, є провісником багатьох небезпечних захворювань. Ризик розмноження бактерій виключено, якщо вчасно змінювати прокладку.

Правила використання прокладок

Такі гігієнічні засоби слід змінювати кожні 3-4 години, навіть якщо у вас не спостерігаються рясні виділення. Регулярна зміна запобігає накопиченню бактерій і утворенню неприємного запаху. За необхідності (у разі заповнення) слід змінювати прокладки частіше.

У більшості одноразових прокладок унизу розташована липка смужка, захищена паперовою. Достатньо зняти її та прикріпити до поверхні нижньої білизни. Якщо у виробі є крильця, оберніть їх навколо бічних частин білизни.

Щоб зняти прокладку, відклейте її від нижньої білизни, загорніть у туалетний папір і помістіть його у відро для сміття. Важливо: використаний виріб не призначений для змивання в унітаз, інакше можуть забитися каналізаційні труби.

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024