«Волонтери Закарпаття» розбудовують волонтерську мережу на території області

13 Лютого 2022, 15:29
«Волонтери Закарпаття» розбудовують волонтерську мережу на території області 926
«Волонтери Закарпаття» розбудовують волонтерську мережу на території області

13-14 лютого, на території оздоровчого комплексу «Жайворонок» в місті Берегово, відбувається навчання для учасників ГО «Волонтери Закарпаття» в рамках проєкту «Розбудова волонтерської мережі у Закарпатській області», що виконує Карпатська агенція прав людини «Вестед» та за підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва й фінансової підтримки Європейського Союзу.

Протягом 2-ох днів волонтери опановують курси з підвищення рівня знань в організаційній частині життя «Волонтерів Закарпаття» та розглядають основні моменти для покращення роботи громадської спілки на території Закарпаття.

Це третій крок навчання для волонтерів. Перші курси навчання проходили в місті Ужгород, де головна спікерка заходу Ольга Шелест з міста Дніпра, ділилась досвідом волонтерства в центральній частині України.

Другий крок - це навчання з SMM в PR-Агенції «Mira Agency», де волонтери вивчали основні елементи просування реклами та дописів в соцмережі.

Такі навчання в нас проходять уперше, зараз ми робимо все для того, аби наші волонтери отримували достатню кількість знань, які знадобляться в сучасному світі. В кожного з них власний досвід волонтерства, дехто з наших учасників займається благодійністю більше 10 років, хтось - тільки приєднався. Але навчання ніколи не бувають зайві, тим паче, коли це стосується допомоги тим, хто її потребує, – розповідає голова  ГО «Волонтери Закарпаття» Власта Рейпаші.

Долучитись до організації ви можете залишивши заявку за посиланням тут.

Учасниками організації можуть стати особи, яким виповнилося 18 років, або неповнолітні 14-17 років за згодою батьків.

 

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024