5 базових прикрас, котрі мають бути в кожної модниці

17 Січня 2022, 16:53
5 базових прикрас, котрі мають бути в кожної модниці 784
5 базових прикрас, котрі мають бути в кожної модниці

Більшість людей приблизно розуміє, який вигляд повинен мати базовий стильний гардероб. А от як, до прикладу, купити намисто, яке можна одягнути не лише ввечері, але й в офіс? Стилісти виокремлюють кілька класичних і універсальних прикрас, які обов’язково повинні бути в ювелірній скриньці кожної модниці.

ТОП-5 базових прикрас для ювелірної скриньки

Спеціалісти радять надавати перевагу мінімалістичним і стриманим прикрасам із золота або срібла. Тож до свого арсеналу аксесуарів обов’язково варто додати такі ювелірні прикраси:

    • Сережки-пусети;
    • Конго (сережки-кільця);
    • Браслет-бангл;
    • Кольє-невидимку;
    • Кільце-солітер.

1. Сережки-пусети: стильна й вишукана класика

Ідеальний варіант прикраси для будь-якої події. Мінімалістичні сережки-пусети можна одягнути на романтичну вечерю, в офіс і навіть на інтенсивне тренування в спортивному залі. Найбільш відповідний матеріал — золото або срібло — сережки з цих дорогоцінних металів ніколи не вийдуть з моди. Також варто звернути увагу на основу самої прикраси. Найкраще обирати зрозумілі геометричні форми:

    • Коло;
    • Квадрат;
    • Трикутник;
    • Серце.

Найнадійніший варіант защіпки — гвинтовий. Що стосується інкрустації, то варто обирати моделі з кубічним оксидом цирконію або синтетичними різноколірними кристалами невеликої форми.

2. Сережки-кільця (конго): ідеальне доповнення вечірніх образів

Стилісти радять надавати перевагу сережкам-кільцям, які мають маленький або середній розмір. Так вони не заважатимуть звичним рухам і не травмуватимуть вухо, якщо раптом заплутаються у волоссі або зачепляться за одяг. Не менш важливо, аби конго були легкими й мали надійну застібку.

3. Жорсткий браслет-бангл: місце для креативу

Жорсткі браслети, виконані з одного матеріалу, вдало поєднуються між собою. Їх також можна сміливо одягати з годинником, ланцюжком, сережками або браслетами. Для стриманого ділового костюма обирайте варіанти зі срібла або золота з мінімальною кількістю інкрустації. Вечірню сукню доповнять моделі з розсипом фіанітів або різноколірними мініатюрними кристалами.

Влітку такі прикраси носять на голе тіло, а взимку одягають поверх сукні, блузки або светру (за виключенням одягу з рюшами).

4. Кольє-невидимка: елегантна й довершена жіночність

Окрім вишуканого кольє-невидимки, також варто розглянути сережки й кулони з натуральними прісноводними перлинами. Що важливо, такий природній декоративний елемент вдало поєднується з прикрасами будь-якого типу й стилістики.

5. Солітер: помітний акцент

Солітер — варіант класичної каблучки, центральним елементом якої виступає декоративний камінь. Для приголомшливого ефекту варто обирати моделі з невеликим каменем зрозумілої геометричної форми. Що стосується кольору, то його можна підібрати відповідно до відтінку очей або основної частини гардеробу.

Отже, кілька базових ювелірних прикрас здатні зовсім по-новому розкрити звичний образ і зробити його довершеним і стильним!

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024