Мукачево зустріло захисників, які повернулися із зони ООС

28 Грудня 2021, 17:13
Мукачево зустріло захисників, які повернулися із зони ООС 708
Мукачево зустріло захисників, які повернулися із зони ООС

Голова фракції ПП «Слуга народу» в Закарпатській обласній раді, депутат Едгар Токар разом з народним депутатом України Михайлом Лабою та представниками Закарпатського обласного осередку ПП «Слуга народу» привітав воїнів з поверненням на постійне місце дислокації після успішного виконання бойового завдання в зоні операції Об’єднаних сил.

«Ви – гордість, сила і міць Української Держави!  128 окрема гірсько-штурмова бригада серед перших стала на оборону кордонів країни на Луганщині, билася з ворогом на околицях Донецького аеропорту, тримала Дебальцевський плацдарм. Сьогодні це бригада незламних та нескорених бійців, патріотів, які в котрий рік в умовах війни демонструють мужність, силу духу та неабияке бажання перемогти ворога. Саме на вас покладають надію мільйони українців, які так мріють про мир. Дякую воїнам бригади за Ваш незламний бойовий дух та жагу до перемоги!», – звернувся до воїнів Едгар Токар та  висловив подяку командиру бригади за те, що вдалося зберегти людей, виконати бойове завдання й організовано повернутися додому, а родинам військовослужбовців за терпіння, підтримку, вміння чекати.

Від народного депутата України Миколи Тищенка військовослужбовці отримали необхідну їм техніку, спортивну форму та комплект м'ячів.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39