Вийшов у світ 81-й номер газети «Вісті з Свалявщини»: що почитати

29 Листопада 2021, 11:27
Вийшов у світ 81-й номер газети «Вісті з Свалявщини»: що почитати 380
Вийшов у світ 81-й номер газети «Вісті з Свалявщини»: що почитати

Черговий випуск газети «Вісті з Свалявщини» уже полетів до своїх читачів.

У 81-му номері газети ви дізнаєтесь:

  • Як працюється виконуючій обов'язки Свалявського міського голови Мирославі Скрипинець. Якими досягненнями може поділитись тимчасова очільниця громади і з якими труднощами доводиться зіштовхуватись на новій посаді.
  • Як будуть харчуватися школярі Свалявщини? В Україні триває реформа шкільного харчування. З 1 вересня багато шкіл вже почали готувати за новим меню, а повний перехїід на нові вимоги має відбувтися у січні наступного року. Про те, що отримуватимуть у їдальнях школярі – читайте на другій сторінці.
  • Як проходить вакцинація на Свалявщині? Які вакцини – найпопулярніші, та що потрібно, аби отримати щеплення? Про це розповідає лікарка вищої категорії Олена Качур.
  • Хто зможе отримати 1000 гривень за вакцинацію? Роз'яснення Прем'єр-міністра Дениса Шмигаля.

Також у номері дізнаєтеся, що робив Петро Добромільський у Сваляві, хто тепер тимчасово очолює Закарпаття, за що у Сваляві відібрали діток з однієї із сімей та де на Закарпатті збудують нову обласну лікарню з вертолітним майданчиком і найсучаснішим обладнанням. 

На сторінці для господарів та господинь – кулінарні рецепти та секрети цілющого відвару від кашлю і валеріанового вина, яке покращує зір та зміцнює нерви.

А також для читачів – свіжа програма телепередач на тиждень і цікавий сканворд.

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024