В районі тривають перевірки за дотриманням карантинних норм та вимог санітарного регламенту в закладах освіти

28 Жовтня 2021, 09:14
В області тривають перевірки за дотриманням карантинних норм та вимог санітарного регламенту в закладах освіти 359
В області тривають перевірки за дотриманням карантинних норм та вимог санітарного регламенту в закладах освіти

27 жовтня пройшла нарада керівництва області та районів за участі представників Головного управління Держпродспоживслужби у Закарпатській області та Головного управління Національної поліції в області щодо перевірок за дотриманням карантинних норм та контролю виконання санітарного регламенту в закладах освіти.

«Зараз ми на «жовтому» рівні епідемічної небезпеки, тому повинні дотримуватися усіх карантинних обмежень у місцях скупчення людей на території області, зокрема носити маски у приміщеннях, дотримуватися соціальної дистанції, не перевищувати дозволеної кількості присутніх на масових заходах», — зауважив Анатолій Полосков.

Водночас на Закарпатті здійснюють контроль за якістю та безпечністю харчових продуктів і дотриманням вимог санітарного регламенту для закладів загальної освіти. 

В області проводять раптові обстеження харчоблоків у закладах освіти. Уже виявлено чимало порушень, деякі з них стосувалися відсутності у працівників медичних санітарних книг, неправильного ведення документації тощо.

Так, Держпродспоживслужба разом із Нацполіцією у різних населених пунктах проводять перевірки щодо дотримання визначених вимог, фіксують порушення та складають протоколи.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024