Депутати звітують: звіт депутата Мукачівської районної ради Йовбака Михайла Миколайовича

26 Жовтня 2021, 14:29
Депутати звітують: звіт депутата Мукачівської районної ради Йовбака Михайла Миколайовича 1304
Депутати звітують: звіт депутата Мукачівської районної ради Йовбака Михайла Миколайовича

ЗВІТ ПРО РОБОТУ ДЕПУТАТА Від 25.10.2021 року, м. Мукачево 

Звіт депутата Йовбак Михайло Миколайович за період 25 жовтня 2020 року по 25 жовтня 2021 року. Звіт про діяльність депутата Мукачівської районної ради VIII скликання у Мукачівському районі

Йовбак Михайло Миколайович
Йовбак Михайло Миколайович

Обраний депутатом до складу Мукачівської районної ради 25 жовтня 2020 року від політичної партії «Слуга народу» та прийняв присягу депутата Мукачівської районної ради на першому засіданні першої сесії 10 грудня 2020 року.
 
Посади:
Заступник голови постійної комісії з питань гуманітарної та соціальної політики Мукачівської районної ради.
Діяльність в районній раді.
Взяв участь у роботі майже всіх пленарних засідань сесій Мукачівської районної ради та у роботі всіх постійних комісій.
 
Депутатські ініціативи.
30 грудня 2020 року був одним з ініціаторів засідання тимчасової президії Мукачівської районної ради, за результатами якої 18 січня 2021 року організовано колективне звернення депутатів Мукачівської районної ради про необхідність проведення пленарного засідання сесії 28 січня 2020 року для розв'язання нагальних питань, зокрема забезпечення діяльності бюджетних установ району шляхом передачі об’єктів (майна та установ) спільної власності районних рад у комунальну власність територіальних громад, оскільки зволікання з розв'язання даного питання ставило бід загрозу функціонування таких соціально важливих установ як заклади освіти, охорони здоров’я, культури тощо через неможливість забезпечення радою утримання будівель та виплати належної заробітної плати працівникам установ.
 
22 лютого 2021 року підтримано спільне депутатське звернення щодо необхідності проведення чергового засідання сесії в основному для термінового розв'язання питання з погашення заборгованості по заробітних платах бюджетних установ колишніх Мукачівського, Свалявського та Воловецького районів, оскільки, зокрема, у зв’язку зі зміною адміністративно-територіального устрою та бюджетного законодавства, а також дефіциту районного бюджету Воловецького району сотні працівників установ не отримали належну їм заробітну плату.
 
Прийнято низку різнопланових звернень від громадян Кольчинської територіальної громади та забезпечено сприяння у їх вирішенні у Кольчинській селищній раді.
 
Робота в окрузі
 
Постійно, не рідше одного разу на місяць проводилися зустрічі з громадянами району з метою виявлення питань, що потребують вирішення та ініціювалися відповідні усні та письмові звернення до установ для забезпечення законних прав громадян.
 
Місце прийому громадян:
вул. Августина Штефана 21 м. Мукачево Закарпатської області.
 
Окремо, не рідше одного разу в місяць, проводилися виїзні зустрічі з мешканцями Мукачівського району (в основному Кольчинської територіальної громади).
 
Основні досягнення та прийняті рішення:
 
1. Забезпечення погашення заборгованості з виплати заробітних плат понад 400 працівникам бюджетних установ колишніх районів в сумі 6 692 732 грн, зокрема:
Свалявський район 90 працівникам на 1 840 405 грн.
Воловецький район понад 300 працівникам на 4 004 600 грн.
Мукачівський район 22 працівникам на 847 727 грн.

 

2. Забезпечення передачі всіх необхідних об’єктів (майна та установ) спільної власності об’єднаного Мукачівського району до комунальної власності територіальних громад.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39