На Мукачівщині прокуратура оскаржує запобіжний захід підозрюваному у незаконному зберіганні металічної ртуті

13 Жовтня 2021, 11:33
Особу підозрюють у незаконному придбанні, зберіганні та перевезенні з метою збуту отруйних речовин в особливо великих розмірах 549
Особу підозрюють у незаконному придбанні, зберіганні та перевезенні з метою збуту отруйних речовин в особливо великих розмірах

Воловецький відділ Мукачівської окружної прокуратури оскаржує запобіжний захід у вигляді домашнього арешту мешканцеві с. Рокосово. Особу підозрюють у незаконному придбанні, зберіганні та перевезенні з метою збуту отруйних речовин в особливо великих розмірах (ч. 4 ст. 321 КК України). В апеляційній скарзі прокурор наполягає на взятті закарпатця під варту.

Жителя Хустщини затримали 7 жовтня на автошляху «Київ-Чоп» в межах с. Нижні Ворота при перевезенні 4 кг хімічної речовини. Проведена експертиза підтвердила те, що рідина, яка знаходилась у колбах в автомобілі «Skoda Octavia», є отруйною металічною ртуттю.

Крім того, під час огляду місця події у транспортному засобі виявили й зброю. Однак встановлено, що це – помпова рушниця, на зберігання якої чоловік мав відповідний дозвіл.

Наразі відповідну апеляційну скаргу подано до Закарпатського апеляційного суду.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024