Мукачівські поліцейські влаштували для місцевих школярів екскурсію управлінням поліції

02 Жовтня 2021, 10:07
Учні кількох шкіл Мукачева завітали на екскурсію до управління поліції 4849
Учні кількох шкіл Мукачева завітали на екскурсію до управління поліції

Дітей ознайомили із щоденною роботою поліціянта та специфікою  роботи кожного підрозділу. Школярі оглянули службові автомобілі, спецзасоби, а також спостерігали за  вправними  виконанням команд службового собаки

Три дні поспіль до Мукачівського районного управління поліції на екскурсію навідувались  учні молодших  та старших  класів  із декількох навчальних закладів міста.

Дітям розповіли про цікаві факти з історії створення правоохоронного органу у Мукачеві, показали, як працює контрольно-пропускний режим, чергова частина. Школярі цікавилися всіма деталями роботи операторів лінії «102»: куди надходить дзвінок, якщо набрати номер телефону "102", як здійснюється виїзд працівниками поліції на місце пригоди, як розшукують злочинців.

Учням також  розповіли про особливості роботи кожного  підрозділу. Діти із захопленням слухали, як працює слідчий відділ, оперативники карного розшуку, сектор превентивної діяльності, експерти та інші підрозділи управління.

Також на учнів чекала зустріч із кінологами, які познайомили хлопців та дівчат зі  службовою  собакою — німецькою вівчаркою Келлі. Правоохоронці розповіли школярам про основні правила тренування службових собак, а після цього діти мали змогу поспостерігати, як вівчарка  виконувала різні команди кінолога.

Наостанок дітям продемонстрували  спеціальні засоби, якими поліціянти користуються повсякденно у службовій діяльності та показали службовий транспорт.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024