Громади Мукачівського району можуть безкоштовно отримати картосхему

24 Вересня 2021, 15:48
Це стало можливим завдяки ініціативі Мінрегіону та Координатора проєктів ОБСЄ в Україні. 751
Це стало можливим завдяки ініціативі Мінрегіону та Координатора проєктів ОБСЄ в Україні.

Картосхему кожної територіальної громади можна переглянути або безоплатно завантажити в новому розділі «Карти тергромад» у розділі Новий АТУ. Всі карти готові до друку в оригінальному масштабі (від 1 :  5 000 до 1 : 125 000) двох форматів: PDF та JPEG. Масштаб кожної картосхеми у форматі PDF є лінійний і підібраний таким чим, щоб кожна територіальна громада мала змогу видрукувати карту своєї громади розміром А1. 

Потри те, що картосхеми не встановлюють юридичних меж громад, вони дають змогу зорієнтуватися, де проходить орієнтовна межа громади, куди направляти землевпорядників.

В ході децентралізації повноваження органів місцевого самоврядування територіальних громад поширилися на усю територію країни й вже не обмежуються територіями населених пунктів. Щоб чітко розуміти свої межі, бачити, що і де знаходиться на їхній території, громадам потрібна проста і зрозуміла картографічна підоснова. Це дозволить більш ефективно управляти територією, інвентаризувати майно і ресурси, планувати розвиток громади. 

Для уточнення даних на конкретній картосхемі можна надіслати запит, натиснувши на кнопку «Повідомити про помилку».

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024