Поліція Мукачева за добу склала адміністративні протоколи за неналежне виховання, хуліганство та насильство в сім’ї

17 Вересня 2021, 11:06
Поліція Мукачева за добу склала адміністративні протоколи за неналежне виховання, хуліганство та насильство в сім’ї 575
Поліція Мукачева за добу склала адміністративні протоколи за неналежне виховання, хуліганство та насильство в сім’ї
За останню добу співробітники Мукачівського районного управління поліції спіймали чимало порушників адміністративного законодавства.
Найбільше таких випадків зафіксувала ювенальна превенція. В одному зі звернень директор школи заявив, що дві його учениці-близнючки не відвідують школу. При перевірці родини, поліція виявила ще чимало порушень з боку батьків щодо виховання.
Два випадки стосувалися спроб дітей піти на прогулянку на надто довгий час без повідомлення про це старших. В обох родинах правоохоронці провели роз’яснювальну роботу та притягнули батьків до відповідальності.
Крім цього, правоохоронці зафіксували епізод, коли трирічна дитина гуляла вулицею без супроводу дорослих. Також на батька-одинака складено протокол за те, що через алкоголь він мало часу приділяє власній дитині.
Зафіксовано в Мукачеві і факт дрібного хуліганства. В одній із ситуацій нетверезий чоловік голосно лаявся в центрі міста і тому громадяни заявили про нього правоохоронцям.
Інший стосувався мешканця Виноградова, який під час відвідування сусіднього міста, мав намір зробити надпис на стіні будівлі «Угорського дому ім.Мункачі». Поліціянти вилучили у чоловіка два балончики з фарбою. Правоохоронці проводять перевірку за цим фактом.
Також зафіксовано випадок насильства в сім’ї, до поліції звернулася 83-річна жінка та розповіла, що її з дому виганяє п’яний син. Правоохоронці поспілкувалися з порушником та залагодили ситуацію.
У всіх випадках працівники поліції склали відповідні протоколи, з кожним проведено роз’яснювальну роботу. Правоохоронці й надалі працюватимуть, щоб гарантувати безпеку кожному мешканцю нашої області.
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024