ПЕРСОНАЛУ МУКАЧІВСЬКОГО ПРИКОРДОННОГО ЗАГОНУ ПРЕДСТАВИЛИ НОВОГО КЕРІВНИКА

У Мукачеві новий начальник прикордонного загону імені героїв Карпатської Січі

16 Вересня 2021, 12:20
Голова Держприкордонслужби представив нового начальника Мукачівського прикордонного загону ім. героїв Карпатської Січі персоналу загону, керівництву області та суміжних правоохоронних структур.
 
Полковник Андрій КУЛЄШ став переможцем конкурсного відбору в рамках VIII етапу проєкту Нове обличчя керівного складу Державної прикордонної служби України. Розпочинав службу у Луганському прикордонному загоні, служив на різних офіцерських посадах у підрозділах охорони державного кордону. За результатами участі у перших етапах конкурсу НОКС був призначений на посаду заступника начальника – начальника штабу Житомирського прикордонного загону. До цього понад три з половиною роки служби присвятив виконанню завдань Держприкордонслужби у зоні проведення Антитерористичної операції та Операції Об’єднаних сил.
На початку вересня за результатами прозорого конкурсу, як учасник НОКС на посаду керівника органу охорони кордону, випередив конкурентів та став лідером рейтингу.

Я впевнений, що прикордонний загін під його керівництвом продовжить демонструвати високі показники оперативно-службової діяльності», – зауважив Голова Державної прикордонної служби України Сергій Дейнеко.
Також Голова Держприкордонслужби вкотре звернув увагу на належному ставленні до підлеглого персоналу, люди мають завжди бути в пріоритеті відомства, вони – опора Держприкордонслужби.

Викликів багато, але спільними зусиллями ми зробимо все від нас залежне, аби забезпечити надійну охорону державного кордону», – відзначив Андрій Кулєш.