У Мукачеві новий начальник прикордонного загону імені героїв Карпатської Січі

16 Вересня 2021, 12:20
ПЕРСОНАЛУ МУКАЧІВСЬКОГО ПРИКОРДОННОГО ЗАГОНУ ПРЕДСТАВИЛИ НОВОГО КЕРІВНИКА 2179
ПЕРСОНАЛУ МУКАЧІВСЬКОГО ПРИКОРДОННОГО ЗАГОНУ ПРЕДСТАВИЛИ НОВОГО КЕРІВНИКА
Голова Держприкордонслужби представив нового начальника Мукачівського прикордонного загону ім. героїв Карпатської Січі персоналу загону, керівництву області та суміжних правоохоронних структур.
 
Полковник Андрій КУЛЄШ став переможцем конкурсного відбору в рамках VIII етапу проєкту Нове обличчя керівного складу Державної прикордонної служби України. Розпочинав службу у Луганському прикордонному загоні, служив на різних офіцерських посадах у підрозділах охорони державного кордону. За результатами участі у перших етапах конкурсу НОКС був призначений на посаду заступника начальника – начальника штабу Житомирського прикордонного загону. До цього понад три з половиною роки служби присвятив виконанню завдань Держприкордонслужби у зоні проведення Антитерористичної операції та Операції Об’єднаних сил.
На початку вересня за результатами прозорого конкурсу, як учасник НОКС на посаду керівника органу охорони кордону, випередив конкурентів та став лідером рейтингу.

Я впевнений, що прикордонний загін під його керівництвом продовжить демонструвати високі показники оперативно-службової діяльності», – зауважив Голова Державної прикордонної служби України Сергій Дейнеко.
Також Голова Держприкордонслужби вкотре звернув увагу на належному ставленні до підлеглого персоналу, люди мають завжди бути в пріоритеті відомства, вони – опора Держприкордонслужби.

Викликів багато, але спільними зусиллями ми зробимо все від нас залежне, аби забезпечити надійну охорону державного кордону», – відзначив Андрій Кулєш.
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024