Відпочинок в Єгипті: ТОП-3 курорти для ідеальної відпустки

26 Серпня 2021, 13:40
Відпочинок в Єгипті: ТОП-3 курорти для ідеальної відпустки 501
Відпочинок в Єгипті: ТОП-3 курорти для ідеальної відпустки

Хоча літо вже на фінішній прямій, проте це не означає, що відпочинок пора відкладати на наступний рік. Така популярна та гостинна країна, як Єгипет, завжди рада українському туристу в будь-яку пору року. І це перевірений факт, а не красномовні балачки!

Єгипет користується шаленою популярністю поміж наших співвітчизників, позаяк ця країна готова запропонувати оптимальне співвідношення «ціна - якість», тобто можна організувати собі неймовірний, змістовний та незабутній відпочинок, витративши помірну суму коштів. І якщо ви прийняли остаточне рішення відпочивати саме в Єгипті, будьте певні, ви ніколи не пошкодуєте, особливо, якщо обиратимете тури на https://hittravel.com.ua/tury-po-krayinah/yegypet/ - широке різноманіття, доступні ціни, лояльність вам гарантовані!

Трійка найкращих єгипетських курортів

Туристично-курортна інфраструктура в Єгипті досить розвинена та різноманітна, тому практично кожен охочий матиме змогу обрати для себе найбільш підхожий варіант. Однак не буде зайвим виокремити три найкращі курорти, звернути увагу на які потрібно в першу чергу!

  • Шарм-Ель-Шейх

Неймовірно популярний та відомий курорт зі світовим іменем, куди щороку стікаються туристи майже з усього світу, зокрема, і України. Завдяки ідеальному географічному розташуванню,  тут є все для змістовного та незабутнього відпочинку – численні готелі, безкрайні чисті пляжі, оптимальні кліматичні умови, тепленьке море та чимало інших цікавинок. Крім того, тут вам запропонують різноманітні екскурсії, активне дозвілля та насичену розважальну програму!

  • Хургада

Ще один величезний курорт та потужний туристичний центр, на території якого розташована оптимальна кількість готельних комплексів з топовим сервісом, а також добре розвинена інфраструктура, що має велике значення для хорошого проведення відпустки.

Хургада розташована на березі Червоного моря, яке славиться своєю чистою водою. Ви будете приємно вражені чистенькими та просторими пляжами, високим рівнем обслуговування, великим вибором крамниць та магазинів для шопінгу.

  • Марса-Алам

Даний туристичний центр відносно недавно відкрив свої двері для українського туриста, до цього часу в Марса-Алам відпочивали здебільшого мешканці європейських країн. Говорячи про курорт, варто відзначити достатній вибір готелів з добре розвиненою інфраструктурою, ідеально чисті, можна сказати, білосніжні пляжі та прозора тепла вода Червоного моря.

Окремої уваги заслуговує багатий підводний світ. Не дивно, що Марса-Алам неабияк приваблює драйверів з усього світу.

Якщо ви хочете отримати ідеальний відпочинок, котрий принесе вам масу позитивних емоцій та незабутніх вражень, Єгипет – саме та локація на туристичній мапі світу, яку не варто залишати поза увагою!

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024