Посадовці Мукачівського району про вакцинацію: робити щеплення чи ні

10 Серпня 2021, 11:14
Посадовці Мукачівського району про вакцинацію: робити щеплення чи ні 2120
Посадовці Мукачівського району про вакцинацію: робити щеплення чи ні

На Закарпатті станом на 9 серпня офіційно підтвердили 37 випадків штаму "Дельта". Тож питання вакцинації від COVID-19 в  області наразі стоїть дуже гостро. Що про вакцинацію думають посадовці?

На своїй сторінці в FACEBOOK Перший заступник голови Мукачівської РДА Святослав Туз зазначив, що отримав вже другу дозу вакцини від коронавірусу:

Скажу чесно, на початку кампанії вакцинації я був налаштований не брати у ній участі. Довго роздумував – робити щеплення чи ні? Але на мене вплинуло спілкування з тими, хто його вже отримав. За специфікою своєї професійної діяльності щоденно спілкуюсь з великою кількістю людей. Можливо, дехто з них на момент нашої зустрічі був уже хворим чи носієм хвороби, не усвідомлюючи, чи просто не знаючи або списуючи своє легке недомагання і дискомфорт на елементарну застуду чи грип. Саме тому роздуми про це за кілька днів змусили змінити ставлення й долучитись до вакцинації.

Святослав Туз
Святослав Туз

Ми також промоніторили. що думає з приводу вакцинації заступник голови Мукачівської районної ради Роман Тарабій:

В Україні не говорять про обов’язкову вакцинацію. Ніхто не має права змушувати людину вакцинуватись. Але цілком справедливо вимагати, щоб роботу, яка передбачає контакт із великою кількістю людей, виконували вакциновані співробітники.Ніщо не заважає людині отримати щеплення, адже дефіциту вакцин наразі немає. Медики або ж інші категорії громадян, які тісно контактують з людьми і при цьому відмовляються від вакцинації, ризикують не лише своїм здоров’ям, але й здоров’ям та життям свого оточення. Коронавірус став новим світовим явищем. Головне завдання усіх полягає в тому, щоб якомога менша кількість людей інфікувалася і померла. Нам доведеться змиритися з тим, що інші заходи безпеки, крім вакцинації, не запропоновані.

Роман Тарабій
Роман Тарабій

Тож посадовці Мукачівського району радять не зволікати з вакцинацією, адже кращого способу захистити себе та своїх рідних від COVID-19 поки нема.
 
Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024