Автотроща на Мукачівщині: одна людина загинула

20 Липня 2021, 11:06
ДТП на Мукачівщині 672
ДТП на Мукачівщині

Дорожньо-транспортна пригода за участі мікроавтобуса та вантажівки сталася на трасі «Київ-Чоп» у селі Ганьковиця Мукачівського району. Внаслідок аварії одна людина загинула, трьох госпіталізували до лікарні,.

Про це пише Суспільне з посиланням на обласну поліцію.

Аварія сталася 20 липня близько сьомої години ранку. За попередньою інформацією, водій Mercedes Vito зіткнувся з вантажним автомобілем МАН. В мікроавтобусі перебували водій та троє пасажирів. Жінка померла на місці, водія та двох дітей госпіталізували до Свалявської лікарні для надання медичної допомоги.

Виконуючий обов'язки директора Свалявської лікарні Мирослав Мелеш розповів, що стан чоловіка та однієї дитини важкий.

Батька направили у Мукачівську лікарню на консультацію нейрохірурга, одну дитину направили в нейрохірургію в Ужгород. У неї черепно-мозкова травма. Іншій дитині ввели заспокійливе, вона наразі перебуває в приймальному відділенні Свалявської лікарні під наглядом медиків.

На місці події поліцейські попередньо з’ясували, що 33-річний житель Берегівщини на автомобілі «Mercedes Vito» не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з вантажівкою «МАН», якою керував 37-річний львів’янина.
 
Внаслідок зіткнення 23-річна пасажирка мікроавтобуса померла на місці події, водій «Mercedes Vito» та ще двоє малолітніх дітей (2014 та 2015 року народження), які перебували у мікроавтобусі, госпіталізовані до лікарні.
 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024