Юний мукачівець став переможцем конкурсу Global talent у Львові

03 Липня 2021, 12:29
Юний мукачівець переміг на танцювальному конкурсі «Global talent» 451
Юний мукачівець переміг на танцювальному конкурсі «Global talent»

У Львові відбувся відомий конкурс «Global talent», де учасники у різних видах творчості демонструють свої вміння. З перемогою звідти повернувся 10 - річний танцівник Стас Калинюк.

Про це повідомляє М-студіо.

У сучасному світі давно немає обмежень у виборі свого дозвілля. Хтось надає перевагу більш спокійним заняттям, а молодь переважно обирає більш активний спосіб провести свій час. Як, наприклад, вихованці танцювального тренера Владислава Штефка.

Нещодавно ці молоді таланти взяли участь у конкурсі «Global talent», що проходив у Львові, де один із вихованців – Калинюк Cтаніслав здобув перемогу. Хлопчику всього 10 років, 5 з яких він займається танцями. Хлопець драйвово виступив на сцені, показав свої навички, зізнається і під час, і перед конкурсом отримував неабияку підтримку від батьків, друзів та тренерів – впевнений це і допомогло йому перемогти та зайняти 1 місце.

Батько Станіслава каже, спочатку був проти, аби син займався танцями, проте зараз радіє його успіхам та перемогам. Наразі тренування проводяться чи не щодня по кілька годин, на заняттях молодь активно віддається цій справі і отримує від цього задоволення.

Тренер розповідає подробиці проведення змагань та як саме його вихованці до них готувалися, також він зауважив, як він переживав перемогу свого підопічного. Принцип «головне не перемога, а участь» Владислав доносить і до своїх учнів. Юні танцівники кажуть, і у майбутньому будуть докладати чималих зусиль задля того, аби пов’язати своє життя із драйвовими танцями.

 

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024