На Мукачівщині спіймали шахрайку, яка виманила у неповнолітньої золото та техніку

17 Червня 2021, 10:25
Неповнолітню ошукала шахрайка 600
Неповнолітню ошукала шахрайка

На Мукачівщині спіймали шахрайку, котра під обіцянку "повернути хлопця" виманила у неповнолітньої майно на понад 60 тис грн.

Про це повідомляє Головне управління Нацполіції Закарпатської області.

До Мукачівського районного управління поліції звернувся житель міста з повідомленням про те, що його неповнолітня донька стала жертвою шахрайки.

Чоловік розповів, що  протягом тривалого часу його 17-річна дочка невідомій жінці виносила з будинку гроші, ювелірні прикраси, побутову техніку, електроінструменти, телефони, планшет та інше цінне майно.

Поліцейські Мукачева оперативно відреагували та розшукали зловмисницю, яка ошукала неповнолітню дівчину. У ході розслідування з’ясовано, що 33-річна жінка у ролі посередника між  неповнолітньою та вигаданою цілителькою, під приводом повернення хлопця дівчині, виманила у неї гроші та майно на суму понад  60  тисяч гривень. Окрім техніки, яку дівчина винесла з помешкання батьків, вона перераховувала на банківський рахунок зловмисниці гроші різними сумами від 300 до 3000 гривень. Загалом слідчим поліції вдалось встановити понад 40 таких епізодів. 

Поліцейські частково вилучили майно потерпілих з помешкання зловмисниці, частину підозрюваній вдалось  перепродати. 

Читайте також: В Мукачеві водій порушив ПДP, а затримали пасажира за наркотики

 

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024