У Мукачеві суд виправдав колишнього працівника СБУ, який їздив п’яним і побив патрульну

03 Червня 2021, 13:49
Виправдали за побиття 1101
Виправдали за побиття
Мукачівський районний суд на чолі із суддею Оксаною Маргитич виніс виправдувальний вирок колишньому співробітнику одного з управлінь Служби безпеки України в Закарпатській області, який у вересні 2020 року жорстоко побив співробітницю Патрульної поліції.

 

Постраждала Марія Семенюк у той нещасливий вечір зупинила автомобіль, який  вів нетверезий працівник СБУ.

Про це у своєму телеграм-каналі повідомив журналіст Віталій Глагола. Відомо, що внаслідок дій п’яного силовика, Семенюк опинилась в лікарні на два тижні.

Відомо, що 20 вересня Марія Семенюк із напарником зупинила автомобіль, за кермом якого сидів Сікора. Будучи в сильно нетверезому стані, він агресивно, хаотично хапав і відбивався від патрульних. Коли до місця інциденту під’їхало підкріплення, співробітник СБУ розпочав заперечувати, що став учасником п’яного водіння і чинення опору правоохоронцям.

Розслідування вели слідчі територіального управління ДБР, і в листопаді минулого року Анатолію Сікорі було вручено підозру в опорі працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов’язків (ч.2 ст.342 КК), — розповів журналіст.

Тобто обвинуваченому загрожував великий штраф або позбавлення волі до 2 років. Однак суддя Маргитич вирішила інакше. 

Тож Анатолій Сікора відбувся лише звільненням із силової структури, яке сталося під час проведення досудового розслідування.

Читайте також: Наркотики, контрабанда, викрадення: поліція затримала злочинну групу з Мукачева

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024