Атовці хотіли завершити облаштування Будинку ветеранів, але депутати не дали грошей

08 Квітня 2021, 17:00
968

Активісти громадської організації «Спілка учасників антитерористичної операції міста Мукачево та Мукачівського району» планують до 2022 року відкрити в районному центрі Будинок ветерана. Вже вдалося обладнати спортивний зал, у якому безплатно займаються колишні військовослужбовці та члени їх сімей, однак є ще плани завершити облаштування зали для єдиноборств.

Керівник громадської організації Віталій Свистун підготував звернення до депутатів Мукачівської районної ради, аби їм виділили на завершення робіт із бюджету району 50 тисяч гривень.

Однак питання, яке намагався внести на розгляд сесії керівник франції ПП «Слуга Народу» Роман Тарабій, представники політичних партій ОПЗЖ, партія «Команда Андрія Балоги» та «За майбутнє» проігнорували. Вони проголосували проти включення цього питання до порядку денного. Тому його навіть не розглядали. 

За словами Романа Тарабія, представники ПП «Рідне Закарпаття», «Слуга Народу» та «Батьківщина» проголосували «ЗА», бо розуміють важливість самореалізації колишніх військовослужбовців у мирному місті. 

У зверненні йдеться, що Будинок ветерана -  майданчик для комунікації, де надаватимуть якісні послуги ветеранам АТО і силовикам, які завершують військову кар'єру.


 

 

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024