Якщо кількість хворих зростетиме, закриватимуть дитсадки, а працівники зможуть працювати дистанційно, - голова Закарпатскої ОДА

11 Березня 2021, 11:46
2037

Регіональна комісія ТЕБ та НС під керівництвом голови ОДА Анатолія Полоскова, рекомендувала територіальним громадам посилювати карантинні обмеження на територіях громад, в залежності від ситуації із кількістю хворих з COVID-19.

Уразі наявності високого відсотка захворюваності на коронавірус місцева влада зможе територіально закрити продовольчі ринки, дошкільні навчальні заклади; перевести школярів початкових класів на дистанційне навчання; забезпечити людям можливість працювати дистанційно, – зазначають у Закарпатській ОДА.

Зараз усі місцеві комісії ТЕБ та НС опрацьовують протокол Регіональної комісії з питань техногенно-екологічної небезпеки та надзвичайних ситуацій від 10 березня 2021 року  та самостійно приймають рішення щодо посилення карантинних обмежень. 

До слова, 10 березня у Закарпатській області зафіксували найбільшу цифру летальних випадків із початку пандемії - 20 закарпатців не змогли побороти коронавірусну інфекцію минулої доби. 

На 99 відсотків заповнені усі реанімаційні відділення у лікарнях, які приймають хворих на коронавірус. На 69 відсотків заповнені лікарні пацієнтами з діагнозом COVID-19. В області таких медичних закладів - 17. 

На Закарпатті щодня розгортають додаткові ліжка. Сьогодні закупили 100 кисневих концентраторів. Найбільш критична ситуація у Берегові, Чопі, Перечині, Ужгороді та Ужгородському районі.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024