У Мукачеві з'явиться новий дитячо-спортивний майданчик з вуличними тренажерами

02 Березня 2021, 13:31
987

На черговому засіданні технічної ради Мукачівської міської ради розглянули ескізний проєкт з реконструкції спортивного та дитячого майданчиків по вул.Толстого Льва, який подали на конкурс бюджету громадських ініціатив у 2020-му році.

Будівництво спортивних майданчиків з вуличними тренажерами ініціюють Анастасія Цігвінцева та Оксана Домолега, які представили комісії два окремі проєкти благоустрою за тією ж адресою.

Про це повідомили 2 березня 2021 року у пресслужбі Мукачівської міської ради.

У міськраді вирішили об'єднати подані пропозиції в один проєкт та доручити проєктній організації розробити кошторис майбутнього будівництва, враховуючи технічні особливості ділянки, на якій зосереджено велику кількість підземних комунікацій.

На об’єкті планують облаштувати дитячий та спортивний майданчики. На дитячому майданчику встановлять огородження та ігровий комплекс «Замок». На спортивному майданчику облаштують бігову доріжку, орбітрек, повітряний ходок, спортивний комплекс «Воркаут», жим сидячи від грудей, батерфляй, а також тренажер для ніг. Доріжки до майданчиків будуть виконані з ФЕМ-покриття. 


 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024