Мукачівка стала учасницею скандального проєкту на «Новому» телеканалі

02 Березня 2021, 12:41
2271

22-річна Георгіна Данканич із Мукачева стала однією із 9-ти учасниць нового сезону шоу «Від пацанки до панянки», який традиційно виходить на Новому каналі.

Перший випуск програми вийшов в ефір 1 березня 2021 року.

У проєкт дівчина потрапила з надією стати відомою на усю Україну та змінити своє життя в кращу сторону.

У інтерв'ю журналістам ТК «Новий» вона зізналася, що має імідж місцевої знаменитості у Мукачеві. Дівчина здобула собі славу захисника слабких. Вона майстер спорту з самбо. Окрім бійок, Георгіна відома ще й гулянками. Просто у парку вона збирає друзів та починає без зупинки пити алкоголь, а потім – гучно веселитися. Не всім це подобається, але дівчина вміє заспокоїти незадоволених.

Своє життя Георгіна вважає безглуздим. Вона почувається усіма забутою. Мама постійно пиячить, з самого дитинства вона кидала доньку напризволяще. З бабусею теж лише постійні сварки. Найрідніша людина – дідусь – пішов із життя, повісившись у сараї. А потім його долю повторив ще й рідний брат Георгіни. І це її морально зламало. Зараз вона заливає свій біль алкоголем та ховається за маскою веселощів. Дівчина втомилася від одноманітних днів, хоче змінитися внутрішньо та зовнішньо, довести рідним, що нею можна пишатися.

Закарпатським журналістам вдалося дізнатися, що Дьордіка, як її називають на угорський лад, закінчила школу № 20  у Мукачеві та ПТУ №3. У дитинстві окрім самбо, навчалася гри на фортепіано. Нині дівчина активно розвиває свої соцмережі - Інстраграм та Тік Ток.



 

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024