Голова Закарпатської облради продовжує підкорювати закарпатські вершини. Цього разу Говерла

01 Березня 2021, 10:50
1006

Очільник області Олексій Петров веде активний спосіб життя. Майже за рік він встиг повністю об'їздити область, побачити усі дерев'яні церкви Закарпаття, зробити та відкрити виставку фотографій із кращими із них.

Окрім справ державних, голова Закарпатської обласної ради мандрує горами. 28 лютого він із дружиною та сім'єю президента федерації армспорту Закарпатської області Богдана Лехмана піднялися на засніжену Говерлу.

Фото з вершини оприлюднила на своїй сторінці Таїсія Лехман.

Вона зазначила, що це був найважчий та найдовший підйом у її житті, але від того - лише більше емоцій.  

«Говерла (2 061 м) – найвища вершина України, масив Чорногора. Не знаю, поки що яка вона влітку, але зимою – це щось неймовірне та захоплююче. Ми дякуємо організатору, провіднику та тим людям, які запросили відчути цей адреналін. Група з нами була найкраща і ціль якої була така, щоб піднялись і спустились усім без винятку, тому ще раз велике спасибі»,  – йдеться у дописі.

Нагадаємо, що це друга вершина, яку Олексій Петров підкорив за останній місяць зими 2021 року. 15 лютого на своїй офіційній сторінці він жартував: «Після другого підкорення Пікуя, можу сказати, що щось у своєму житті я та й бачив». 


 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024