Мукачівець Ігор Міщенко ледь «не вилетів» із шоу «МайстерШеф. Професіонали»

28 Лютого 2021, 15:42
1353

Четвертий випуск шоу «Майстер Шеф. Професіонали» ледь не став останнім для Ігоря Міщенка – шеф-кухаря відомого мукачівського ресторану «Бульвар».

У битві чорних фартухів він приготував кращий десерт, ніж двоє його суперників та продовжив боротьбу за головний супер приз телепроєкту.

Про це стало відомо 27 лютого 2021 року із чергової серії шоу, яке виклали на сайті СТБ.

З перших хвилин у 4 випуску «МастерШеф. Професіонали»-3 панувала напружена атмосфера. На претендентів на головний приз проєкту чекало чимало цікавих завдань. 

У командному конкурсі дві страви закарпатця судді стали найкращими та додали 2 бали, що зробило команду абсолютним лідером першого конкурсу. «Котлета по-київськи» та омлет вразили смаком Ектора Хіменеса-Браво та Володимира Ярославського.  Ектор відзначив, що кращої подачі котлети він не бачив в жодному ресторані України.

Схоже, це факт додав Ігору Міщенку плюсів, коли судді вирішували, хто із «чорних фартухів» покине проєкт цього випуску.

Ігор Міщенко, Марина Собко, Дмитро Кузнецов і Радек Конечни зійшлися в жорсткому протистоянні на битві чорних. На робочих поверхнях вони побачили маленькі баночки. Страва учасників мала зайняти площу банки — тобто бути дуже маленькою і легенькою. 

У Радека страва вийшла найлегша, а в Ігоря — найважча. Радек зробив найсмачнішу страву — підсушені овочі та м’ясо, які були ідеально приправлені та важили найменше. Марина приготувала десерт Павлова, однак він був занадто солодким та безідейним. Дмитро подав два види крему та бісквіт з апельсиновою цедрою і карамеллю, але крему було забагато. А Ігор приготував шоколадний десерт із полуницею, який Ектор похвалив за смак, однак зібраний він був неохайно.

У підсумку кухню «МастерШеф. Професіонали»-3 у 4 випуску залишили Марина Собко і Дмитро Кузнецов. 

Довідково: 33-річний Ігор Міщенко - одружений, виховує дітей. На кухні працює ще з часів навчання на першому курсі училища. Став кухарем, бо мама сказала, що завжди буде ситим, а він завжди голодний. Перше місце роботи – чебуречна. Потім опинився в піцерії, далі потрапив на кухню ресторану. Багато вчився і куштував різну їжу по ресторанах. Роботи не боїться. Може приготувати страву за фото або описом. Уже 10 років є шеф-кухарем ресторану «Бульвар». Крім того, працює в атестаційній комісії ПТУ, у якому навчався. Має власну м’ясну крамницю на ринку.

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024
16.04.2024