Мукачівці розповіли, чи готові вакцинуватись

26 Лютого 2021, 16:00
2265

Вчора на Закарпатті розпочалася перша хвиля вакцинації від COVID-19. Перші щеплення зробили медикам, які безпосередньо працюють із хворими на коронавірус.

Поки у суспільстві активно обговорюють потрібно щеплюватись чи ні, якісна вакцина, чи ще потребує тестування, за кордоном все частіше говорять про запровадження електронного паспорта щеплень та натякають, що людям, які не вакцинувались від COVID-19, там не дуже то і раді.

Район.Мукачево  переглянув шокуючу статистику про кількість нових випадків коронавірусу та вирішив поцікавитися думкою мукачівців щодо вакцинації, задавши лише два запитання: чи готові вони вакцинуватись і чи збираються реєструватись в електронній черзі, оскільки це поки єдиний офіційний шанс отримати щеплення безкоштовно.

Ось, що нам відповіли:

Сергій Мейсар, директор школи:

Сергій Мейсар
Сергій Мейсар

«Відверто кажучи, то не виявляю бажання вакцинуватися. Але якщо буде можливість, то я б відтермінував процес вакцинації для себе особисто. Або при наявності я б погодився на конкретну певну вакцину. Дякую за важливе запитання у теперішній час».

Мирослава Тарабій, бухгалтерка:

«Вакцинуватися планую, тому що підтвердженого випадку Covid-19 у мене не було.  Як тільки з'явиться можливість, подам електронну заявку на вакцинацію».

Ігор Капітан, голова ОСББ:

Ігор Капітан
Ігор Капітан

«Особисто готовий, заявку буду подавати. Думаю що треба проходити вакцинацію обов’язково».

Інгід Туріс, науковиця:

Інгрід Туріс
Інгрід Туріс

 «На жаль, думка особисто моєї родини щодо вакцинації не зовсім позитивна. Слухаючи аналітику світових науковців жодних гарантій вона не надає, тому зайвий раз вводити у свій організм якісь речовини досить небезпечно. Ми це не робили й при звичайному ГРВІ. Знаю, що частина людей мають бажання це робити, тож нехай буде для них ефективно».

Едіта Телінгер, студентка:

Едіта Телінгер
Едіта Телінгер

«Дуже цікаве запитання. Я б хотіла вакцинуватись, але перед цим вивчити та дізнатись про вакцину більше інформації. Про електронну заявку, ще в роздумах».

Вакцинуватись чи ні, вирішувати Вам, ми ж пропонуємо серйозно поставитися до заходів безпеки та дотримуватись карантинних норм «помаранчевої зони». Які діють обмеження можна почитати за цим посиланням ТУТ

 

 

 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024