Мукачівські адвокати допоможуть в організації боїв без правил

26 Лютого 2021, 15:00
1328

Мукачівські адвокати нададуть Всесвітній федерації змішаних єдиноборств (WMMAF) юридичну підтримку в організації проведення спортивних заходів на території Закарпаття.

Про зустріч президента федерації Андрія Чистова та голови Ради адвокатів Закарпатської області Олексія Фазекоша у Мукачево повідомляє 26 лютого 2021 року Закон і Бізнес.

Андрій Чистов розповів про основні напрями діяльності з організації та участі у чемпіонатах світу та змаганнях на кубки світу, а також розкрив мету свого перебування у регіоні. Він висловив зацікавленість в організації турнірів на території області. Адже Закарпаття, завдяки своєму унікальному територіальному розташуванню, може сприяти залученню до заходів більшої кількості європейських спортсменів та партнерів.

Своєю чергою Олексій Фазекош пообіцяв президенту WMMAF надати необхідну для реалізації його намірів правничу допомогу, а також висловив сподівання на його професійну участь в підтримці змагань між адвокатами в рамках діяльності Комітету НААУ з питань фізичної культури та спорту.

Відео зустрічі виклали у мережу.

Довідка:

MMA (Mixed Martial Arts) - бойові мистецтва, які іноді називають боями без правил, являять собою поєднання багатьох технік, шкіл і напрямків єдиноборств.

Всесвітня федерація ММА (WMMAF) була створена в 2002 році в м. Монца (Італія) з ініціативи президента Всесвітньої асоціації організацій кікбоксингу Енніо Фальсоні. Пізніше головний офіс федерації був перенесений до Києва і зараз її очолює Андрій Чистов.

WMMAF провела безліч міжнародних турнірів та чемпіонатів Європи і світу як в Україні, так і в інших країнах, зокрема, в Естонії, Італії, Франції. Організація займається тільки любительською діяльністю і включає три дисципліни - ММА-лайт (найменш травматичний стиль, до участі допускаються юніори і діти), ММА-фул і ММА-еліт (найбільш контактний стиль. Бої, як правило, проводяться в клітці).

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024