«Слуги Народу» у Закарпатській обласній раді висловили підтримку закону про народовладдя

26 Лютого 2021, 13:35
495

Депутати обласної ради, обрані від політичної партії «Слуга Народу», підтримують ухвалений парламентом закон про референдум.

Про це 25 лютого 2021 року на сесії Закарпатської обласної ради заявив заступник фракції «Слуга Народу» Петро Добромільський, - повідомила пресслужба ПП «Слуга Народу» у Закарпатській області.

«Від імені депутатської фракції політичної партії «Слуга Народу» в Закарпатській обласній  раді висловлюю підтримку прийнятому Верховною Радою України закону «Про народовладдя через всеукраїнський референдум», який нарешті повертає громадянам конституційне право управляти своєю країною.

Вважаємо, що потрібно йти далі й дати людям право впливати на рішення не лише центральної, а й місцевої влади. Тому закликаємо Верховну Раду напрацювати закон, який дозволить проводити також місцеві референдуми. І нехай рішення людей будуть для нас орієнтиром не лише раз на 5 років, коли проходять вибори, а щодня.


Впевнені, що заможні громади можливі лише там, де люди мають такий реальний інструмент впливу на рішення влади, як референдум. Це ми бачимо на прикладі успішних держав, серед яких хочемо бачити і Україну», - йшлося у виступі народного обранця.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024