У новоствореному Мукачівському районі взялися за військовий облік населення

26 Лютого 2021, 12:12
1923

Виявити та виправити неточності в облікових документах районних комісаріатів та територіальних громад, на які покладено обов’язки ведення військового обліку населення у новоствореному Мукачівському районі, до якого приєдналися Свалявщина та Воловеччина. Такі завдання поставили учасникам наради у Мукачівській райдержадміністрації 25 лютого 2021 року, - повідомляють на сторінці державної установи.

З метою належного проведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних, а також поліпшення стану військового обліку на території Мукачівського району робочу нараду провели заступниця голови Мукачівської райдержадміністрації Ольга Бриль та військовий комісар Мукачівського ОМВК Євген Пільгуй.

За його словами, проаналізувавши стан військового обліку в Мукачівському районі, виявили суттєві недоліки в організації військового обліку в органах місцевого самоврядування. У більшості випадків причинами цих недоліків є недостатнє знання положень керівних документів щодо організації військового обліку та не точне їх виконання.

Заступниця голови Мукачівської РДА Ольга Бриль додала, що інспектор військово-облікового столу – відповідальний за організацію та ведення військового обліку військовозобов’язаних і призовників на території, яку обслуговує сільська рада. І якщо він виконує свою роботу неякісно і несвоєчасно, то повинен нести відповідальність за це. Посадовиця зобов'язала усунути усі недоліки до 5 березня ц.р. та прозвітувати про хід виконаних робіт.




 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024